Перейти до змісту

відкручуються колеса

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

Купив пару днів назад титани, поставив поїздив начало нести в праву сторону, перевірив колеса вроді норм, попробував болти - відкручені. Був в шоці, заїхав на шиномонтаж де міняв, мені там сказали що все прикрутили просто, якщо не оригінальні титани вони будуть відкручуватися. В мене птання чи постійно так буде і що робити з цим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший раз таке чую. Може, тебе хтось просто хоче здихатися і в ничку відкручує болти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкручуютья задні колеса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага нечиста сила :_39:

відкручуютья задні колеса?

і передні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гайки конусні не від стальних дисків? цо диска рідне для авто? всі колеса відкручуються? різьба не позривана ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гайки конусні не від стальних дисків? цо диска рідне для авто? всі колеса відкручуються? різьба не позривана ?

прикрутили гайками від старих дисків оригінальних, всі відкручуються різьба добра

diski-pokraska-VW-Passat-B3-B4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді шурши проблему в гайках, або цо диска.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені дали ще якісь гайки до дисків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не повірите, була аналогічна проблема, не весело звичайно. Вирішилось купівлею нових довших болтів і невеличкою зміною на них конуса. Можете пошукати болти конкретно під ваші диски, наприклад тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикрутили гайками від старих дисків оригінальних, всі відкручуються різьба добра

diski-pokraska-VW-Passat-B3-B4.jpg

Я вам спеціально дав з дисками болти, а ви кажете що прикрутили своїми. Ті шо я давав, вони довші. П.С. А в приват мені писали що прикручували моїми, тут пишете що своїми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не говорив що вашими прикрутив, якщо ви говорите що були прикручані у вас тими що дали в комплекті тоді і я так спробую після свят.

Не повірите, була аналогічна проблема, не весело звичайно. Вирішилось купівлею нових довших болтів і невеличкою зміною на них конуса. Можете пошукати болти конкретно під ваші диски, наприклад тут.

дякую у мене є ще болти дали в комплекті, чоловік пише що довшими болтами були прикручені диски на пасаті, спробую, наразі дякую всім хто відписав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкручувались колеса на бусі з вагою 5т по бездоріжжю причом всі чотири.можливо і у Вас схожа проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставте контргайку, якщо є трохи різьби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

міняти болти раз, може бути розболтовка не та: як мені пояснювали для прикладу: в мене 5х110 розмір, якщо 5х112 то рвуться, болти при 5х108 розкручуются.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в чоловіка, що я купляв стояли на пасатові, казав не відкручувалися

я вчора закрутив болтами, що були в комплекті, вони трішки довші, і конус інакший,поїжджу попробую .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На бляхах і легкосплавних дисках болти мають різну довжину тому взаємозаміні нів’якому разі робити неможна. Шиномонтажі де говорять що то дурниця треба оминати.

Для прикладу. щоб не пояснювати наведу схемку:

wOI85.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавлю, ось знайшов:

Устанавливая колесо на ступицу автомобиля проконтролируйте число оборотов гайки или болта при затяжке до упора. Оно должно быть не менее указанного в таблице:

М12х1,25 = мин. 8 оборотов = 10 мм. несущей длины

М12х1,5 = мин. 6,5 оборотов = 10 мм. несущей длины

М12х1,75 = мин. 6,5 оборотов = 12 мм. несущей длины

М14х1,25 = мин. 9 оборотов = 12 мм. несущей длины

М14х1,5 = мин. 7,5 оборотов = 11 мм. несущей длины

1/2'' UNF = мин. 8 оборотов = 11 мм. несущей длины

Обратите внимание на аккуратность монтажа. При каждой установке сначала наживляются противолежащие друг другу болты или гайки, после этого остальные закручиваются до упора с незначительным усилием. Далее они затягиваются крестообразно требуемым моментом с использованием динамометрического ключа. Момент затяжки указан в инструкции по эксплуатации автомобиля или в паспорте колеса.

Все болты или гайки, крепящие колесо подлежат повторной затяжке после пробега 50- 100 км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дякую що допомогли, закрутив диски тими болтами що були в комплекті, довшими з інакшим конусом

post-25587-0-82970600-1402474958_thumb.j

1- Болт що зверху це мій що був на стандартних дисках

2 -Болт йшов в комплекті з дисками, закрутив. Тьху-Тьху поки не відкручуються проїздив 200 км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...