Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

жаль що на іфон 4 уже не стає. треба міняти на щось нове. я то іОС 7 від пешої бети юзав бо УДІД телефона знаходиться в акаунті розробника без проблем прилітали всі обнови

на днях буду пробувати ставити ОС Х 10,10 ... зараз нажать нема часу цим займатись

Опубліковано

жаль що на іфон 4 уже не стає. треба міняти на щось нове. я то іОС 7 від пешої бети юзав бо УДІД телефона знаходиться в акаунті розробника без проблем прилітали всі обнови

на днях буду пробувати ставити ОС Х 10,10 ... зараз нажать нема часу цим займатись

як поставите х 10.10 відпишитесь хочу також спробувати

Опубліковано

ітак, відтестив я іос8 ще 4 числа. Скажу одне- щось такого щоб аж- ну не бачу хоть вбийте. хороший редагувач фото- порадував. дизайн суттєво не змінився. на рахунок мов у сірі- не найшов у цій беті нових мов як не шукав. функція хей сірі- теж не запрацювала. відтестив усе на своїй 5ці. на рахунок залочених телефонів- на моїй 5ці версія модему піднялася(іос 7.1.1- модем 6.02.00 іос 8- модем 7.02.00) та мав глюк з мережею, активацію з ребел іос пройшло, але у вічному написі- не має покриття хоча дзвонить. на рахунок інших нюансів питайте- розкажу)

Опубліковано

підключав ipad 2 пише що не має оновлень останнє 7.1.1

ну й правильно, бо в стадії бета її можуть скачати і встановити ті хто мпє аккаунт розробника і чий пристрій підв'язаний до того аккаунту. Ви можете поставити цю ось 1 раз- качаєте іос8 бета 1,нажимаєте кнопку шифт і вибираєте в айтюнсі "обновить" і ставите поверх теперішньої прошивки. Правда це щастя- прошивка тільки до перезагрузки, оскільки ви явно не є розробником, бо після ребута він впаде на активацію яку не проходитиме.
Опубліковано

Куда ви хочете поставити? Якщо у Вас мак то там установка стандартно (так як і попередні сістеми ставились), якщо хакінтош (так як в мене) то треба буде трошки потанцювати з бубном

Опубліковано

Куда ви хочете поставити? Якщо у Вас мак то там установка стандартно (так як і попередні сістеми ставились), якщо хакінтош (так як в мене) то треба буде трошки потанцювати з бубном

imac я вкурсі що тут установка стандартно, просто у мене зараз OS 10.8.5, я поки не обновляв, не знаю як він працюватиме на 2 гб ОЗУ

Опубліковано

imac я вкурсі що тут установка стандартно, просто у мене зараз OS 10.8.5, я поки не обновляв, не знаю як він працюватиме на 2 гб ОЗУ

херово він працюватиме на 2ГБ ОЗУ

Краще хай уже 10,8,5 стабільно ніж якась інша, але з тормозами

Раджу доставити ОЗУ хоча б 4 ГБ

Яка у Вас модель іМака?

Опубліковано

На Ваш іМас стане 10,10 http://www.macdigger.ru/macall/spisok-kompyuterov-sovmestimyx-s-os-x-10-10-yosemite.html

це я так розумію він

5656156.png

5659228.png

5658204.png

Можна доставити ще 2 гб ОЗУ (або попробувати 4 Гб втулити).

ОЗУ багато не буває :)

Опубліковано

так це він а де можна достати 2 гб для аймака чи оьична від ноута може підійти?

у мене був імак 13 дюймів і підійшла звичайна ноутбучна ддр3

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...