yura-patriot Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:36 #1 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:36 Добрий день, підскажіть будь-ласка де у Луцьку можна купити опилки для копчення, щось типу цього:http://prom.ua/Opilki-dlya-kopcheniya.html всім дякую.
Thorgalll Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:38 #2 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:38 Я конечно не спец, но не проще узнать породу дерева и договорится с лесопилкой? Тоже интересуюсь, задумался о покупке мини коптильни на опилках, по этому не сочтите за умничевание
yura-patriot Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:43 Автор #3 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:43 Я конечно не спец, но не проще узнать породу дерева и договорится с лесопилкой? Тоже интересуюсь, по этому не сочтите за умничевание Просто для початку, потрібна мала кількісь для експерименту і не хочеться комусь морочити голову, простіше спочатку купити і спробувати,а потім вже думати де брати постійно)))) Любі фруктові,або вільха.
imp13 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:43 #4 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:43 по породам - вільха, вишня, яблуня
VaLeRa Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:54 #5 Опубліковано 4 Червня, 2014 в 13:54 Як я купував коптилку, то в комплекті були відльхові опилки. На сайті там написано що вони найкраще для коптіння підходять.
Swyat Опубліковано 7 Червня, 2014 в 03:58 #6 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 03:58 Я конечно не спец, но не проще узнать породу дерева и договорится с лесопилкой? Тоже интересуюсь, по этому не сочтите за умничевание Просто для початку, потрібна мала кількісь для експерименту і не хочеться комусь морочити голову, простіше спочатку купити і спробувати,а потім вже думати де брати постійно)))) Любі фруктові,або вільха. тобі багато треба?
yura-patriot Опубліковано 7 Червня, 2014 в 16:02 Автор #7 Опубліковано 7 Червня, 2014 в 16:02 Я конечно не спец, но не проще узнать породу дерева и договорится с лесопилкой? Тоже интересуюсь, по этому не сочтите за умничевание Просто для початку, потрібна мала кількісь для експерименту і не хочеться комусь морочити голову, простіше спочатку купити і спробувати,а потім вже думати де брати постійно)))) Любі фруктові,або вільха. тобі багато треба? Дякую за відгуки і тобі особисто)), але вже вирішилося, батько вирішив купити електропилку як кажуть "в хазяйстві пригодиться" ось я застелив клейонку і порізав пару сухих пеньків,деревини всякої, то за 10хв. опилків згріб з клейонки на 10 коптінь))))) просто супер!!!!(тим більше їх треба зовсім не багато для коптилкі з гідрозатвором) вже навіть і коптив сьогодні)) всім дякую ще раз,тепер опилками я забезпечений))
woodwork Опубліковано 9 Липня, 2014 в 21:13 #8 Опубліковано 9 Липня, 2014 в 21:13 Заїдь та візьми стільки скілько треба. А що коптиш?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.