Перейти до змісту

Волинянин переміг в польському шоу талантів.


Arven Rivendell

Рекомендовані повідомлення

23-річний Артем Фурман виграв четвертий сезон польської версії музичного шоу талантів «X-фактор».

Фінал змагань відбувся 31 травня, - пишеТелеграф з посиланням на УНІАН.

Хлопець переміг у фіналі двох дівчат і виграв близько 25 тисяч євро, контракт на запис альбому й автомобіль.

Телеканал TVN, який проводить це шоу, відзначає, що Артем, який найбільше любить поп-музику і рок, в юному віці вчився грати на скрипці і піаніно, а на гітарі навчився грати завдяки YouTube.

Після цього він почав виступати в ресторанах, і одним з його досягнень став виступ на концертах польських груп Zakopower і Oddziaі Zamkniкty, а також власний авторський концерт в прикордонному з Україною польському місті Жешув.

Артем став вже другим українцем, який виграв шоу талантів на польському телебаченні. Восени 2013 року переможницею шоу "Маю талант" стала харків'янка Тетяна Галіцина, яка продемонструвала мистецтво малювання на піску.

Як відомо, Артем Фурман – переможець конкурсу «Володимир-Волинський має талант», вчиться на журналіста в Гданському університеті. До цього теж вчився у Польщі, на програміста у Жешуві. Мама Артема - депутат Володимир-Волинської райради Ганна Фурман.

Если где то уже было, то прошу прощения.

http://youtu.be/IX88qeEJ1RI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голос -хороший, на нашем Х-факоре таких не мало. Ну парень спел Отлично ИЗВЕСТНУЮ МИРОВУЮ песню. В жюри сидят (я конечно ошибаюсь) но на мой взгляд - ТЕ кто эту Песню даже в детстве не слышал. Ничего особенного. ШОУ да и только.

(null)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...