Перейти до змісту

Страховка на автомобіль (завтра останній день)

Davids

Рекомендовані повідомлення

Страховка на автомобіль (завтра останній день)

Маю інфу, що страховка на авто з післязавтра буде набагато дорощою (біля 80% +), тому в кого термін підходить - робіть завтра (останій день старої ціни). Вам такого ніхто не скаже, от я для однобордівчан вирішив допомогти.

Хто не має нормальної перевіреної компанії, пишіть - допоможу оформити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти яку страхову представляєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти яку страхову представляєш?

та ніяку я не представляю. просто можу лише допомогти оформитись в хорошій страховій (одній з зебест оф зе бест) - uniqa

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо не подорожчає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо не подорожчає?

Та нікого я не заставляю нічого робити.

Дурдом якийсь, хочеш зробити краще, надав достовірну (підтверджень локументальних не маю..та хтоїх і дасть?)) інфу яку так приховують а тут ще наїжджають...

Та знесіть цю тему...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все нормально. Ми ж не знайомі особисто щоб тобі довіряти. Тепер бачу що тобі ззиску з цього немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все нормально. Ми ж не знайомі особисто щоб тобі довіряти. Тепер бачу що тобі ззиску з цього немає.

Навчили минувші дядьки "у руля" всіх бути на вістрі )

Ззиску нема. Розмістив потрібну інфу - допомога.

Також, запропонував (у разі відсутності як такої) дуже хорошу страхову у користування з власного досвіду і досвіду знайомих, багатьох знайомих.. - теж допомога

От і все )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже слышал инфу, что с 01.06 страховки основательно дорожают

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+30% проверяна, но можно делать скидку особым клиентам если у них не было аварий, на протяжении 3 лет на эти 30%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+30% проверяна, но можно делать скидку особым клиентам если у них не было аварий, на протяжении 3 лет на эти 30%

сьогодні собі купував, вийшла з скидкою 210 грн. порахували по тарифам з 01.06.2014, вийшло 340 грн, щось тут не 30%...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні собі купував, вийшла з скидкою 210 грн. порахували по тарифам з 01.06.2014, вийшло 340 грн, щось тут не 30%...

на вкус и цвет все страховые разные я говорил про ПЗУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене до кінця вересня, так що спішите не має куди. Буду робити вже по новій ціні.

P.S Дякую за попередження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платив минулого року за страховку 380 грн. З 1 червня має бути 500+ грн. за 2012 рік з 1,8 двигуном.

Застрахувався (на правах реклами) в "Арсенал страхування" за 320 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію і тим самим зекономлені гроші. :_32: Інформація правдива на 100% - з 1 червня майже в два рази зростає вартість автоцивілки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось більше деталей:

post-119-0-94694200-1401455195_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...