Перейти до змісту

Страховка на автомобіль (завтра останній день)

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Страховка на автомобіль (завтра останній день)

Маю інфу, що страховка на авто з післязавтра буде набагато дорощою (біля 80% +), тому в кого термін підходить - робіть завтра (останій день старої ціни). Вам такого ніхто не скаже, от я для однобордівчан вирішив допомогти.

Хто не має нормальної перевіреної компанії, пишіть - допоможу оформити.

Опубліковано

Ти яку страхову представляєш?

та ніяку я не представляю. просто можу лише допомогти оформитись в хорошій страховій (одній з зебест оф зе бест) - uniqa

Опубліковано

А якщо не подорожчає?

Та нікого я не заставляю нічого робити.

Дурдом якийсь, хочеш зробити краще, надав достовірну (підтверджень локументальних не маю..та хтоїх і дасть?)) інфу яку так приховують а тут ще наїжджають...

Та знесіть цю тему...

Опубліковано

Та все нормально. Ми ж не знайомі особисто щоб тобі довіряти. Тепер бачу що тобі ззиску з цього немає.

Опубліковано

Та все нормально. Ми ж не знайомі особисто щоб тобі довіряти. Тепер бачу що тобі ззиску з цього немає.

Навчили минувші дядьки "у руля" всіх бути на вістрі )

Ззиску нема. Розмістив потрібну інфу - допомога.

Також, запропонував (у разі відсутності як такої) дуже хорошу страхову у користування з власного досвіду і досвіду знайомих, багатьох знайомих.. - теж допомога

От і все )

Опубліковано

+30% проверяна, но можно делать скидку особым клиентам если у них не было аварий, на протяжении 3 лет на эти 30%

Опубліковано

+30% проверяна, но можно делать скидку особым клиентам если у них не было аварий, на протяжении 3 лет на эти 30%

сьогодні собі купував, вийшла з скидкою 210 грн. порахували по тарифам з 01.06.2014, вийшло 340 грн, щось тут не 30%...

Опубліковано

сьогодні собі купував, вийшла з скидкою 210 грн. порахували по тарифам з 01.06.2014, вийшло 340 грн, щось тут не 30%...

на вкус и цвет все страховые разные я говорил про ПЗУ

Опубліковано

Платив минулого року за страховку 380 грн. З 1 червня має бути 500+ грн. за 2012 рік з 1,8 двигуном.

Застрахувався (на правах реклами) в "Арсенал страхування" за 320 грн.

Опубліковано

Дякую за інформацію і тим самим зекономлені гроші. :_32: Інформація правдива на 100% - з 1 червня майже в два рази зростає вартість автоцивілки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...