Перейти до змісту

Документи для виїзду за кордон на авто

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не можу повністтю розібратися, чи можу поїхати на свому авто в Польщу.

Авто оформлене на сестру ( одинакове з моїм прізвище) і в техпаспорті є запис що маю право керування.

Чи достатньо такого техпаспорту?

І ще невеликий нюанс - в техпаспорті пропущена одна буква в прізвищі.

Якщо по помилкам то всі мої документи мають відмінність - і в правах, і в паспорті, і в тех. паспорті...так сталось, не я ж їх виписував :)

Про зелені карти питання не стоїть, тут я знаю.

Може хто має досвід чи знання, порадьте, дякую

Опубліковано

коли отримували документи на руки потрібно перевіряти чи вірно все написано. в даний момент це вже ваші проблеми. краще відразу все привести у відповідність, а то кожен уважний представник контролюючих органів буде мати змогу спустошити ваш гаманець :_02:

Опубліковано

Можна їхати без проблем.Страховка буде на призвище власника авто,керувати по ній може будь-хто.

Я пару раз їздив на чужому авто,доручення ніхто не питав,але можуть.

Моя машина оформлена не на мене,питали на яких правах,кажу вписаний-проїжайте.

Це все на нашій стороні,Полякам все одно.

Опубліковано

Можна їхати без проблем...

дякую, мабуть треба попробувати.

коли отримували документи на руки потрібно перевіряти чи вірно все написано. в даний момент це вже ваші проблеми...

Що це за проблеми? Коли права виписували то прізвище перекладали на англійську і тоді було все вірно.

Через якийсь час вийшла постанова про "українську" транслітерацію, а в ній певні букви писалися інакше ніж в англійській, відповідно і документи що виписувалися також були вірними.

Але ж різниця в одну букву вже була, і ніхто не винний, і все правильно написано ... вот в техпаспорті то помилка :)

Вот зараз подумав, мабуть в нашій країні самий головний закон формулюєтся так: " як повезе..."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...