Перейти до змісту

Документи для виїзду за кордон на авто

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Не можу повністтю розібратися, чи можу поїхати на свому авто в Польщу.

Авто оформлене на сестру ( одинакове з моїм прізвище) і в техпаспорті є запис що маю право керування.

Чи достатньо такого техпаспорту?

І ще невеликий нюанс - в техпаспорті пропущена одна буква в прізвищі.

Якщо по помилкам то всі мої документи мають відмінність - і в правах, і в паспорті, і в тех. паспорті...так сталось, не я ж їх виписував :)

Про зелені карти питання не стоїть, тут я знаю.

Може хто має досвід чи знання, порадьте, дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли отримували документи на руки потрібно перевіряти чи вірно все написано. в даний момент це вже ваші проблеми. краще відразу все привести у відповідність, а то кожен уважний представник контролюючих органів буде мати змогу спустошити ваш гаманець :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна їхати без проблем.Страховка буде на призвище власника авто,керувати по ній може будь-хто.

Я пару раз їздив на чужому авто,доручення ніхто не питав,але можуть.

Моя машина оформлена не на мене,питали на яких правах,кажу вписаний-проїжайте.

Це все на нашій стороні,Полякам все одно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна їхати без проблем...

дякую, мабуть треба попробувати.

коли отримували документи на руки потрібно перевіряти чи вірно все написано. в даний момент це вже ваші проблеми...

Що це за проблеми? Коли права виписували то прізвище перекладали на англійську і тоді було все вірно.

Через якийсь час вийшла постанова про "українську" транслітерацію, а в ній певні букви писалися інакше ніж в англійській, відповідно і документи що виписувалися також були вірними.

Але ж різниця в одну букву вже була, і ніхто не винний, і все правильно написано ... вот в техпаспорті то помилка :)

Вот зараз подумав, мабуть в нашій країні самий головний закон формулюєтся так: " як повезе..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...