Sp_RoNdo Опубліковано 22 Листопада, 2007 в 09:51 #1 Опубліковано 22 Листопада, 2007 в 09:51 Сиджу я за ПК, записую СД... Отже, зробив діск вагою 688 Мб через неро і нажав запис, тут незрозуміло чому потух монітор і видався 1 сигнал пік - ну прям точно як при запуску ПК! Через секунд десь п'ять монітор знову включився і все працює як і раніше Де можуть бути неполадки, ато я такого ще небачив ніколи
Plum Опубліковано 23 Листопада, 2007 в 13:04 #2 Опубліковано 23 Листопада, 2007 в 13:04 можуть бути проблеми з відяхою. Вона в тебе не розігнана?Хоча, чесно кажучи, особисто я не зустрічав такого.Комп після того як включився монітор перезавантажився, чи продовжував працювати там само де і до інциденту?
Sp_RoNdo Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 16:09 Автор #3 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 16:09 Комп після того як включився монітор перезавантажився, чи продовжував працювати там само де і до інциденту? Нічого такого небуло) ПК просто працював і видав один звук як при запуску ПК, монік потух, а потім через сек 25 знову включився і далі все працює до цього часу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.