Перейти до змісту

Проблема з клавіатурою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

привіт форумчанам!

Маю настпуну проблему. При роботі за комп'ютером почались незрозумілі глюки, схожими на "втрату керуванням", які триваюсь напливами по 5-10 разів на день тривалістю на 30-90 секунд.

Після огляду і вивчення поведінки апарата під час цих "епілeпсій" зрозумів що проблема в клавіатурі. Получається, що коли працюєш ніби як невидима рука зажимає або клавішу Shift або Ctrl ну і відповідно будь яке послідуюче настинення інших клавіш визиває функції які налатовані "гарячими клавішами" ОС або софтом в якому знаходжусь на даний момент.

Коли вже нерви не витримали, зняв всю клавіатуру, то все гарно вичистив. Проблема залишилася.

Може хто стикався з цією ситуацією. Чи все ж варто занести до спеца да і все?

Прошу допомогти ноуту і моїй нервовій системі :-)

Опубліковано

якщо це комп то замініть клаву (якщо в ній діло направді)

ноут

а якщо зовнішню підключити та перевірити чи проблеми в клавіатурі (бажано було б основну відключити)

чи була залита (чаєм, кавою, соком, соплями :) ) клавіатура?

Опубліковано

пля... як ти собі уявляєш шукання тої вологи? ) Мо просто по клаві паро раз згаряча тапнули ,мо чимось залили... мо ше 10 причин, но результат один - клава здехла і її тра міняти... Можу поміняти за адекватну ціну... Озвуч модель нотика.

Опубліковано

Що її шукати, її зразу видно, поки не протер-почистив, клава глючіла після заливання. Правда мова про десктопну клаву.

Я теж спочатку чистив все крім цих плівок, зібрав - без результату, прийшлось вдруге лізти. Якщо ТС вже 1 раз розбирав, то може і сам впорається з цим "пошуком", нічого складного.

Опубліковано

пля... як ти собі уявляєш шукання тої вологи? ) Мо просто по клаві паро раз згаряча тапнули ,мо чимось залили... мо ше 10 причин, но результат один - клава здехла і її тра міняти... Можу поміняти за адекватну ціну... Озвуч модель нотика.

старічок LG e500

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...