Перейти до змісту

задумався над покупкою коммунікатора

Рекомендовані повідомлення

от дуже вже мені сподобався http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-advantage.shtml ,але ціна на хотлайні напрягає крепко (((((( чи знає хтось якогось коммунікатора з подібними розмірами( от тільки Plum давай про розміри не будемо;)) ,функціями (підтримка 3g обовьязкова),але з дешевшою ціною ?

ЗІ Нокію не пропонувати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Qtek 9000 ще підходить ,але ціна теж не радує ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.smartphone.ua/catalog.html

мож тобі просто інтернет-таблетки достатньо? бо я не уявляю як говорити з книжкою біля вуха :)

ЗІ Нокію не пропонувати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ну тут ти напросився, ща тобі буде прочитаний курс по нокії :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так в мене вуха як в слона ))) так що та книжка для мене як сірникова коробка ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тільки Plum давай про розміри не будемо :)
а до чого тут я? Я взагалі не маю нічого проти крупних апаратів, в самого було кілька немаленьких (хоч і не таких як Advantage, але я і сам не такий як ти :)). Колись як я купив собі Nokia 6600, а потім SonyEricsson P910i, то деякі знайомі і справді дивились на мене як на ненормального, бо тоді якраз мода була на апарати за розміром схожі на Nokia 8210. Але для мене великі розміри зовсім не перешкода для покупки апарату який сподобався. Саме тому і поглядаю в бік Nokia E90. Але перш ніж купувати його хочу подивитись вживу на Nokia N95 8Gb, коли він появиться в продажу.

А щодо комунікатора, може тобі звернути увагу на щось на зразок Fujitsu-Siemens LOOX T810 або HP iPAQ hw6910?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні в тому ні в тому немає функції для відеодзвінків, а я рішуче настроєний на укртелеком ))

T-Mobile MDA Pro ось це ще нічого і оце T-Mobile AMEO (але знов же ціна ) (((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum: Слушай, насчет "Nokia N95 8Gb" - видел в Алло на Воли, в прошлый четверг. Черный, экран чуть побольше - вроде он? 4499, кажись. Так что заходи и смотри :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum: Слушай, насчет "Nokia N95 8Gb" - видел в Алло на Воли, в прошлый четверг. Черный, экран чуть побольше - вроде он? 4499, кажись. Так что заходи и смотри :)

Нє, ну провокатор!!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба заїхати глянути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки не надо тут нагло переводити тему на Нокію :):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

помаленьку викладую те що знайшов цыкаве ))

Toshiba Portege G900

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маньяк з лінками викладуй ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти скажи конкретно - по яких параметрах вибираєш? щоб був страшний і великий? ;)

якщо щоб був відеозвязок - так половина смартів йде WCDMA/HSDPA і двома камерами. більша половина "смартів" від нокіа з 3G...

якщо повноцінна клава - теж цікавіше то й же HTC TyTN II

???

а ціна - ну так гарна річ дорога. шукай той же кутек 9000 в стані легкого б/в...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum: Слушай, насчет "Nokia N95 8Gb" - видел в Алло на Воли, в прошлый четверг. Черный, экран чуть побольше - вроде он? 4499, кажись. Так что заходи и смотри :D
блін, спеціально кинув все і поїхав в Алло на Волі. Немає там N95 8Gb, і не було ніколи ;) До того ж звичайний N95 в них коштує 4999. А чорний і по такій ціні, який ти бачив -- це N81 8Gb. Тільки екран там навіть менший, ніж в простого N95 (2.4" проти 2.6").
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти скажи конкретно - по яких параметрах вибираєш? щоб був страшний і великий? :D

якщо щоб був відеозвязок - так половина смартів йде WCDMA/HSDPA і двома камерами. більша половина "смартів" від нокіа з 3G...

якщо повноцінна клава - теж цікавіше то й же HTC TyTN II

???

а ціна - ну так гарна річ дорога. шукай той же кутек 9000 в стані легкого б/в...

ну по аналогіям ніби видно що я хочу )) хоча один із найважливіших параметрів це розмір екрану, на менший екран чим в соніеріксоні р910 переходити не хочется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum: Слушай, насчет "Nokia N95 8Gb" - видел в Алло на Воли, в прошлый четверг. Черный, экран чуть побольше - вроде он? 4499, кажись. Так что заходи и смотри :P
блін, спеціально кинув все і поїхав в Алло на Волі. Немає там N95 8Gb, і не було ніколи :( До того ж звичайний N95 в них коштує 4999. А чорний і по такій ціні, який ти бачив -- це N81 8Gb. Тільки екран там навіть менший, ніж в простого N95 (2.4" проти 2.6").

Мда... Значит таки не он... Вот блин... :) Тогда большое сорри :( Я тогда быстренько так по магазинам прошелся, искал для девушки 6290, и увидев краем глаза большой черный аппарат рядом с N95, решил, что это и есть пресловутый N95 8Gb... Надо было прикинуть, что цена не может быть меньше того же 95-го...

По теме: 9000 аппарат вполне норм, как по функционалу, так и по размерам и весу (намек поймут, думаю :)). Так что здесь я солидарен с b0rg :smile3: Я за 9000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось тут - http://www.kommunikator.com.ua/

Продажа б/у коммуникаторов и КПК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, але б/у мене морально сильно напрягає , грубо кажучи, через 2 неділі він здохне і 500баксів в анальний отвір,то автомобіль беушний можна купити бо наші кулібіни з нього при потребі літак складуть, а з технікою такого плану не кожен візьмется морочитись а якщо і візьмется то здере *як з рідного батька* Так що в данному випадку вважаю що краще купити щось дешевше але нове, зараз буду взнавати на рахунок НТС х7500, TOSHIBA G900 і QTEK 9000, на що хватить грошей,те й візьму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...