Перейти до змісту

Виклик сантехніка і електрика

poow

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

0633522252(Лайф)

0985086123(киевстар)

0992954484(МТС).

Сантехнік послуги: Сантехнічний ремонт водопроводу, каналізації, опалення будь-якої складності!

Заміна стояків металу на метало пластик, поліпропілен.

Установка сантехприборів, водонагрівачів, лічильників води, умивальників, унітазів, пральних машин, батарей ....

Якісно і швидко виконаємо роботи будь-якої складності. Доставка матеріалів. Гарантія на роботу 1 рік.

Роботи ведуться кваліфікованими спеціалістами. Сантехнік якісно і в короткі терміни виконає роботу:

-установка крана

-установка змішувача

-установка сифона

-установка бачка унітазу

-установка раковини

-установка мийки

-установка ванни

-установка умивальника з тумбою

-підключення пральної машини

-підключення посудомийної машини

-прочищення труб і протікання труби

-прочищення каналізації

9339f790fcfd.jpg

Будь-які роботи електрика: -монтаж,полна або часткова заміна електропроводки; -подключеніє стабілізаторів напруги; - перенесення електричних лічильників; -монтаж ел. щитів, -ел. теплі підлоги, -штробління стін, утройство отворів і ніш для монтажу ел. проводки. -і ін.

1973726fb36c.jpg

0633522252(Лайф)

0985086123(киевстар)

0992954484(МТС).

Опубліковано

0633522252(Лайф)

0985086123(киевстар)

0992954484(МТС).

3.7. Заборонено «підйом» («ап») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень(168 годин), «ап» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

набрав в понеділок. трубку бере дєвушка, уточня з якого я міста. уточнила що треба зробити. я додатково сказав, що прийти треба в середу на певну годину, тому що на цю годину буде прекрита вода у юудинку. сказала, що уточнить у хлопців, чи вони матимуть час прийти. через деякий час подзвонила і сказала, що зможе сказати у вівторок, чи в середу майстри матимуть час. і все. більше я її не чув. сам. звісно, теж не набирав.

і да, майстри з МЖК зробили мені все втричі дешевше, ніж та ціна, на яку вона мене зорієнтувала.

звертайтесь, якщо є бажання:-)

Опубліковано

Хм.ну все вірно ми не могли на середу, вибачте так буває, а з приводу сантехніків МЖК сильно сомніваюсь. Або це прихована реклама МЖК?

Опубліковано

.ну все вірно ми не могли на середу, вибачте так буває,

Він то, може, і вибачив, але передзвонити до чоловіка і сказати, так і так, соррі, Майкл, ну нікак не виходе. Получилося - впали на мороз.

А щодо МЖК (ЖЕК-а) цілком реально. Якщо прийдуть після роботи, або замість роботи - зроблять не гірше, руки в них теж 2. І одна ліва, а інша права. Їх багато по подібним вашій конторам порозбігалося...

Опубліковано

Будь-які роботи електрика: -монтаж,полна або часткова заміна електропроводки; -подключеніє стабілізаторів напруги; - перенесення електричних лічильників; -монтаж ел. щитів, -ел. теплі підлоги, -штробління стін, утройство отворів і ніш для монтажу ел. проводки. -і ін.

Опубліковано

удь-які роботи електрика: -монтаж,полвна або часткова заміна електропроводки; -подключеніє підключення стабілізаторів напруги; - перенесення електричних лічильників; -монтаж ел. щитів, -ел. теплі підлоги, -штробління стін, утройство облаштування отворів і ніш для монтажу ел. проводки. -і ін.

Ви це навмисне??? Кандидат на перше місце в номінацію "Дошка позору"

Якщо ви так пишете, уявляю, як ви відноситеся до своєї роботи і якого рівня ті роботи...

• +1 2
Опубліковано

Вам зайнятися більше нічим?за те що не передзвонили я вибачився.Ми не обіцяли що будемо в середу, так що не займайтеся флудом в моїй темі.Відповідаю лише по темі, все останні -ігнор.А дошку своєї шани залиште собі, і займіться справою

• -1 3
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

набрав в понеділок. трубку бере дєвушка, уточня з якого я міста. уточнила що треба зробити. я додатково сказав, що прийти треба в середу на певну годину, тому що на цю годину буде прекрита вода у юудинку. сказала, що уточнить у хлопців, чи вони матимуть час прийти. через деякий час подзвонила і сказала, що зможе сказати у вівторок, чи в середу майстри матимуть час. і все. більше я її не чув. сам. звісно, теж не набирав.

і да, майстри з МЖК зробили мені все втричі дешевше, ніж та ціна, на яку вона мене зорієнтувала.

звертайтесь, якщо є бажання:-)

а контактів майстрів випадково не залишилось?

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...