Перейти до змісту

Чи готові українці воювати за схід?

Pegas

Чи готові ви воювати за схід?  

176 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Російська зараза досить активно поширюється східними територіями, як чума в середньовіччі Європи. І треба замітити, що місцеве населення досить активно пітримує ці ідеї. Зокрема, з відео трансляції в Горлівці, видно досить простих людей.

В зв"язку з цим, в мене є досить просте питання до кожного форумчанина: Чи готові ви, конкретно взятися за зброю і воювати за ці три східних регіони (Донецьк, Луганськ, Харків) ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Чи готові ви, конкретно взятися за зброю і воювати за ці три східних регіони (Донецьк, Луганськ, Харків) ???

Що за дєбільні питання: "Чи готові ви, конкретно взятися за зброю і воювати за ці три східних регіони (Донецьк, Луганськ, Харків) ???"

Це Україна, і нефіг ділити, а то одні вже поділили. Єдина, Соборна Україна. А то що, тільки за Київ чи Волинь воювати, а там "крєпісь оно коньом"? Я і за Крим готовий воювати.

Ця тема - вода на млин сепаратистів. Закрийте тему як дестабілізуючу і так в непростій ситуації, в якій ми опинились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Україна, і нефіг ділити, а то одні вже поділили. Єдина, Соборна Україна.

Воно то так, але "насильно мил не будеш"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так, але "насильно мил не будеш"

Ти впевнений, що це так? На Сході люд менш активний ніж на Заході України. Але це не робить їх негромадянами України.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Smith мета теми - опитати людей, і нічого більше. Я не ставлю під сумнів цілісність і соборність України. Але сидіти на дивані за компом то одне, а реально піти на бойові дії то зовсім інше.

Кожен має право висловити свою думку, лише це я намагаюся визначити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти впевнений, що це так?

Звичайно, що ні.

Але все-таки, перший крок має бути за місцевими жителями. Така моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може щось інше ти намагаєшся визначити?!?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти впевнений, що це так?

Звичайно, що ні.

Але все-таки, перший крок має бути за місцевими жителями. Така моя думка.

Абсолютно погоджуюся!!!!!

Без місцевого населення нічого не вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я був за неподільність, але за останній місяць багато, що змінилось. Компромісу, я особисто не знайшов би, наприклад в питанні про мову, яке чомусь для них на перших місцях, а не наприклад корупція, хабарництво, відкатна система і все інше...Почули про федералізацію і на кожному кроці кричать, а майже ніхто навіть не знає які умови федералізації і т.п. З людьми в тих регіонах треба було працювати, а тепер аби не пізно було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ви об`єднали харків з донбасом? За донбас, мабуть, не готовий. Тому що треба поберегти сили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні. Нехай залишать Харків!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може щось інше ти намагаєшся визначити?!?!

Мій перший профіль, на борді вдалили за занадто сильну про українську позицію, у 2007 році. Це зараз, борда така про українська, колись так не було.

А по темі: мені потрібно визначити готовність кожного на дії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Smith Я знаю, що ти хороший адвокат і знаєш свою роботу. Але, я маю на увазі те, що коли я говорю про - "Чи готові ви, конкретно взятися за зброю ..." Я маю на увазі: реальні кульові поранення, каліцтва, смерті людей. А не урапатріотизм за компом, в теплій квартирі, на мякому дивані. Без обід і образ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це зараз, борда така про українська, колись так не було

І навіть після чорної ночі неминуче настає світанок (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паралельно обговорюю це питання з другом з Одеси і від нього поступило таке питання:

А Вы, если что, приедете в Одессу?)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю на увазі: реальні кульові поранення, каліцтва, смерті людей. А не урапатріотизм за компом, в теплій квартирі, на мякому дивані. Без обід і образ.

Ти знаєш, мене важко в цьому, що ти написав - дорікнути. Не все, звичайно, про мене ти знаєш....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю на увазі: реальні кульові поранення, каліцтва, смерті людей. А не урапатріотизм за компом, в теплій квартирі, на мякому дивані. Без обід і образ.

Ти знаєш, мене важко в цьому, що ти написав - дорікнути. Не все, звичайно, про мене ти знаєш....

Я ж з тобою зустрічався, біля Роминого офісу, що забув?

Дякую за твою позицію. :) Хочу знити позицію інших форумчан.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене своя думка.... Нехай самі воюють, ми свою місію вже зробили. Вірно ? це їх життя і територія... їхня доля в їх же руках.

Якщо попросять, тоді вже інша ситуація... потрібно буде йти на допомогу. А самим туди сунутись не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене своя думка.... Нехай самі воюють, ми свою місію вже зробили. Вірно ? це їх життя і територія... їхня доля в їх же руках.

Якщо попросять, тоді вже інша ситуація... потрібно буде йти на допомогу. А самим туди сунутись не варто.

Я з тобою погоджуюся. Особливо боляче дивитися на побитих українців в Харкові, яким розбили голови за гасла єдиної України. Чому, місцеве населення дивилося на їхнє побиття крізь пальці, хіба це українці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"а, бла-бла-бла, там є люди хай за себе воюють"... вам не соромно????

моя відповідь "ТАК"! бо це НАША земля!!! земля УКРАЇНЦІВ!!!

у мене там рідня і, якщо треба, візьму в руки зброю... я хочу, щоб мої діти і моя рідня ходили по НАШІЙ землі!

Пи.Си. Крим ми теж ще повернемо

УПД. Турчинов розродився нарешті!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Werwolf777, не треба цих популістських гасел. Наша земля - тут у нас під ногами, а там - їхня земля. І вони тобі це доведуть вмить, як тільки ти туди сунешся і ляпнеш щось типу того, що ти написав. А от те, що ця земля - наша СПІЛЬНА ЄДИНА УКРАЇНА, от це повинні сказати насамперед ВОНИ, от тоді і зможемо ми їм допомогти. А без їхнього бажання ми там будемо виглядати не ліпше кацапських окупантів (а може навіть і гірше в їхніх очах)

(в мене теж там є рідня, до відома. Та й, певно, в більшості з нас є там рідня... і там, і в Росії...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задавав це запитання не на одному форумі. І на всіх давали посилання на Вікі.

Яка різниця між патріотом і окупантом? Стежте за мовою, патріот окупантом ніколи не стане, так само як і навпаки.

Так. Тому що це є територією моєї країни, України. Незалежно від моєї національності та віросповідання. Хоча не являюсь українцем - русский я. Але громадянин України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожній сім'ї є чемодан. Продовжити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Донбас , та й весь схід, мабуть найбільш заселений регіон в україні. То чому, скажіть мені, мій чоловік має кидати трійко дрібних дітей і йти за них воювати? Коли вони самі цього робити не хочуть? Чому я, не дай бог, маю лишатися молодою вдовою ? Якщо людям, які там живуть це по барабану, то чому це має хвилювати мене? Хочуть вигребти жар чужими руками?

Як на мене, референдум це правильно. Краще менша за площею Україна але для українців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще менша за площею Україна але для українців.
повністю підримую !
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...