Перейти до змісту

Nokia на Android

Рекомендовані повідомлення

Є такий телефон, як Nokia X Dual Sim. Ось він:

record_29142915.jpgrecord_29143045.jpg

І працює це чудо на андроїді. Характеристики тут. Коротко кажучи, туди влазить дві мікро-сім карти, 512 оперативки, процесор 1 Ггц. Батарея ніби непогана. Є A-GPS, . Коштує це добро 1299 грн.

В мене ж є моя стара Lumia 710 з Windows Phone 7.8. З плюсів, хочу виділити її надійність (gorilla glass неодноразово рятувало, коли падав. лише подряпинки непомітні), вбудований фірмовий навігаторо, стабільність (робота програм типу twitter, vk, facebook, what's up), наявність office і більш-менш хороша камера. Ну і дзвонилка теж непогана з неї. Ігор практично немає, як і толкових програм.

В цієї нової моделі з плюсів більший екран, дві сім-карти (що мені треба, бо ношу з собою другий телефон-нокію), підтримка розширення пам'яті і довший режим роботи.

Так я думаю, чи варто міняти своє надійне корито на цю цяцьку. Бо треба одночасно й в соц мережах бути і з іншої дві сімки мати. А ще андроїд перспективний, ну а Nokia це для мене улюблений бренд.

Та й зараз мій віндофон коштує від сили 700 грн...

З іншої сторони по темі: хотілось би почути вашу думку про початок орієнтації Nokia на Android.

Ось до речі огляд:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене теж цікавлять відгуки про цей гаджет! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки тут A-GPS, вбудованого приймача немає ніби

a-gps без gps не може бути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

a-gps без gps не може бути

Просто в мене був раніше телефон Nokia 6124, там GPS міг працювати тільки bluetooth звязок з навігатором, який вже має приймач) Трохи поплутав)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не власник телефону. не міняйте. Там по ідеї специфічний андроїд. Маркет не працює. Програми з підтримкою ГуглАкка ловлять несумісності. тобто там ГуглМапи не будуть працювати..телефон має свої Here! мапи і вяжеться з Яндексом..Ось

The Nokia X is built using the Android Open Source Project, and as such is not certified by Google, which means that there's no Google Play store, and in fact no apps that are based on Google's APIs will work. You won't find any of the usual Android apps, including Google Maps. Nokia is happy to promote its own Here! Maps app, complete with voice directions. Rather than Google's mail, storage and messaging features, you'll find equivalent services from Microsoft.

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews/nokia-x-first-impressions-493888

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тут сказати? У відео Ельдар все розказав. Кусок непотрібного пластику. Краще вже китайця якогось взяти чим цей недопилок, в якому навіть андроїд незрозуміло як урізаний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У відео Ельдар все розказав.

Слухати Ельдара, все одно, що путінське тв дивитися..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тут сказати? У відео Ельдар все розказав. Кусок непотрібного пластику. Краще вже китайця якогось взяти чим цей недопилок, в якому навіть андроїд незрозуміло як урізаний

+ характеристики середнячка 2-х річної давності,

в контурентів за таку ціну є більш кращі апарати :_15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухати Ельдара, все одно, що путінське тв дивитися..

А є якісь альтернативи? Нажаль я не працюю в цій сфері і не знаю нормальних українських сайтів де б можна було почитати, а краще подивитись огляд подібних апаратів. Все що зустрічав на українському домені були також російськомовні. Якщо такі є, то з радістю подивився б :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почитав характеристики - платити 1300 немає за що... аналогічний простим смартам Lenovo за 900 грн. Так зачем платить больше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плей маркет інсталюється простою програмкою від нокіа.

Ну а по залізним характеристикам екран в Х стоїть ІРС, ну і не рівняти залізо Леново та Нокіа.

Поки ціна на сертифіковану Нокіа Х 110 дол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був ярий прихильник Нокії. До початку ери її сенсорних смартів. До цього часу є 6300 в ідеальному стані. Але смарфони Нокіа мені не подобаються. На рахунок заліза - різниця в ціні більше ніж 400-500 грн. на аналогічну начинку (в сабжі навіть встановлено дешевий куалком проц). І впринципі ці апарати не довговічні в плані користування, особливо бюджетний сегмент (1-2 роки максимум), потім з'являються новіші/кращі/тонші/потужніші і користувач починає хотіти новий апарат, і за цей час різниця в залізі не буде помітною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходять слухи, що нові, останні версії андроїда ставатимуть вже на 512 оперативки

, Ну і просто достатньо розібрати леново а 800, не кажучи про дешевші- щоб побачити різницю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Saddy, а що думаєте про лінійку Asha?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

А чи варто міняти мою Lumia 710 на Samsung Galaxy Star Plus Duos S7262. Чи підкажіть якогось бюджетного, але якісного на рівні "ціна/якість" китайця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cherman,от халепа, вибору немає. А треба якийсь смартфон на дві сімки і щоб зарядку хоча б тиждень тримав. Ну і з програмами типу whatsapp, vk, facebook. Раніше вибір якийсь обширніший був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи варто міняти мою Lumia 710 на Samsung Galaxy Star Plus Duos S7262. Чи підкажіть якогось бюджетного, але якісного на рівні "ціна/якість" китайця.

Та той же вище згаданий Леново А800 - користувався з півроку за такі гроші ІМХО краще не знайти

Хоча я би доклав трохи грошей взяв би А820 (там ОЗУ 1 Гб)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Якщо оцінювати Samsung Galaxy Star Plus Duos S7262 (ціна в Розетці 1099 грн). і порівняти його з бюджетним "китайцем":

для прикладу Jiayu F1 (новий, в наявності) - має 2-ядерний процесор 1,3 Гц, 2 камери (5 + 0,3 Мп, автофокус, спалах), GPS-навігацію, батарея 2400 мАг - ціна 899 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...