Перейти до змісту

Шукаю майстра для кладки плитки

julja

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Шукаю майстра, який може гарно, якісно і недорого покласти плитку у ванній і кухні 38 м2 у с. Борохів Ківерцівського району, вмурувати ванну і поставити унітаз, а також обшити вагонкою стелю. Прошу зразу вказувати ціни за ці види робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав в приват. дайте відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна сюдми написати відповідь майстра? щоб хоч трохи орієнтуватися в цінах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виконуємо подібні роботи (працювали в Москві).

якщо потрібно якісно - ціна буде в раионі 10 дол. за квадрат (разом з затиркою швів).

Також до вас питанн по стінах, вони рівні? їх штукатурити треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По 10 дол. то забагато для мене. Стіни поштукатурені, рівні. Плитка 25*35 на кухню і 30*45 у ванну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

julja, для действительно качественной роботы это не дорого.

якщо потрібно якісно

А это как понимать? Можете и не качественно положить плитку.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По 10 дол. то забагато для мене.

Думаю, на теперішній курс по 8 можна класти.

Яка плата, така й робота. Ви думаєте, просто на кухні чи в ванній крутитися по кутках, під трубами тощо. Я коридор в 13 квадратів клав 3 дні, там більше підрізки було як нормальної кладки. Дверей - 4 штуки, углів - біля 12, точно не пам*ятаю. Чому цього замовник не враховує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виконуємо подібні роботи (працювали в Москві). якщо потрібно якісно - ціна буде в раионі 10 дол. за квадрат (разом з затиркою швів). Також до вас питанн по стінах, вони рівні? їх штукатурити треба?

договір на виконнаня робіт?

приклади москальських виконань?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клав плитку десь три тижны тому теж у ванні і кухні, хороші майстри, зробили все чудово, найшов їх по оголошені на сландо, клали по 55грн/ за метр кв. з затиранням швів! номер вртатив((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме дешевше зробити самому. Коли дорощають продукти із за курсу це нормально а робота то вже катастрофа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виконуємо подібні роботи (працювали в Москві). якщо потрібно якісно - ціна буде в раионі 10 дол. за квадрат (разом з затиркою швів). Також до вас питанн по стінах, вони рівні? їх штукатурити треба?

договір на виконнаня робіт?

приклади москальських виконань?

вибачаите, але договорів не укладаю))) щось до цього ніхто не просив.

можливо завтра знаиду приклади. треба поритись в компі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто шабашка, ок, які тоді гарантії на фінальний результ? Чи, скажімо, якщо плитка відвалюєьтся через місяць, яка тоді відповідальність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

julja, для действительно качественной роботы это не дорого.

якщо потрібно якісно

А это как понимать? Можете и не качественно положить плитку.

Можна як завгодно. Є різні Замовники, замовлення та і вимоги теж різні. Ніколи не звертали вагу як лежить плитка на стінах чи підлозі держстанов? Придивіться уважно. Чомусь мені впадають в очі одні косяки. Звісно і виключення бувають.

P.S. В жодному разі не мав на меті критикувати ( паплюжити) виконавців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не звертали вагу як лежить плитка на стінах чи підлозі держстанов?

На це зверне увагу тільки той, хто цим займається. Проста людина ніколи не помітить, хіба що повний піпєц.

Чомусь мені впадають в очі одні косяки

Знайду косяки в ЛЮБОГО плиточника (і в себе також :_08: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто шабашка, ок, які тоді гарантії на фінальний результа? Чи, скажімо, якщо плитка відвалюєьтся через місяць, яка тоді відповідальність?

Таких випадків ще не було.

Ваше зауваження слушне. Зроблю висновки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не звертали вагу як лежить плитка на стінах чи підлозі держстанов?

Да там и обращать внимания особо то и не нужно ;) Лично я наверное так плитку не положил бы и не в трезвом виде, интересно как так принимает комиссия такую роботу. Наверное такие же специалисты в комиссии как и плиточники, как они только находят друг друга :_40:Зато цена 50грн в день :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...