Перейти до змісту

втікає масло з гідропідсилювача керма CITROEN BERLINGO

sasha1991

Рекомендовані повідомлення

доброго дня! Звертаюсь до людей які мали справу з гідропідсилювачами керма закордонних автомобілів.Підскажіть чи ремонтується така запчастина чи потрібно проводити заміну.Якщо ремонтується то підскажіть хто цю проблему може вирішити.(проблема вказана нище на фото) буду дуже вдячний за якусь пораду.

post-7914-0-47539500-1396614990_thumb.jp

post-7914-0-58807300-1396614992_thumb.jp

post-7914-0-76037100-1396614994_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вул. Глушець 53

0501001851 Сергій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це тече не гідропідсилювач,а рейка.заїдьте в Теремно,навпроти ставка наліво,потім направо,на місці спитаєте,де ремонтують рейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже дякую за рекомендації.нехотілося створювати нову тему..Звертався я на станцію яка знаходиться на вул. Глушець 53.канторя як мені показалася надійною, все розказали що і до чого. сказали потік верхній манжет но біль за все що потрібно робити повну реставрацію рейки як стоїть хороших грошей.. , користуючись випадком хочу звернутися то тих людей яким приходилося реставрувати рульову рейку.Як рейка поводилась після ремонту і чи надовго її вистачило? чи все таки надійніше буде придбати нову? тому що ціна Б/У такаж як ціна ремонту і також невідомо як вона буде працювати..Буду дуже вдячний за поради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще звичайно реставрувати свою рейку. Якщо вона оригінал, заодно всю рейку подивитесь, може ще шось треба замінити.

Б.у. рейка те саме що б.у мотор, як повезе.

Можна звичайно нову купити. Але оригінал краще від нової буде. Хоча і нові ходять непогано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Теж 

В Wednesday, April 09, 2014 at 19:47, sasha1991 сказал:

...

Теж  проблеми з рейкою/насосом, хотів би запитати,  як все вирішилось,  якщо реставрували то де і як ходить.  І може є якісь нові адреси перевірених майстрів,  крім тих що вказані вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь була ціла тема про реставрацію рейок!!!!! Сергія навпроти ставка не раджу зовсім,похабно він робить свою роботу!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робив реставрацію на своєму Пежо на Глушець у Сергія. Вже катаюсь майже півроку - ніде нічого не підтікає. Повністю реставрували рейку, промили систему. Спочатку туго крутилось кермо, зараз все в порядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...