Перейти до змісту

Індійський морський гриб


Світланка

Рекомендовані повідомлення

Морський рис, морський гриб, індійський рис, рисовий гриб, китайський морський рис, китайський гриб, японський гриб, живий рис - все це назви одного й того ж мікроорганізму. Індійський морський рис, у порівнянні з своїми "родичами" - чайним грибом та тибетським грибом, є найцілющим. Не дарма цей мікроорганізм називають "живими ліками".

На вигляд індійський гриб нагадує прозорі крижинки або пластівці-зерна, формою схожі на звичайні рисинки - діаметром 2-5 мм. Скоріше за все саме цією схожістю з рисом морський "гриб" зобов'язаний своєю назвою. На основі морського "рису" готують особливий настій, дуже корисний, що смаком нагадує квас.

28408.jpg

Настій індійського рису виводить солі і шлаки з організму, стимулює обмін речовин, знімає запальні процеси у внутрішніх органах, допомагає при цукровому діабеті, гіпертонії, ішемії та артритах. Індійський морський рис допоможе й тим, хто бажає позбутися зайвої ваги, і хоче повернути природну красу шкірі та волоссю. До того ж, смачний настій індійського гриба втамовує спрагу і є чудовим тонізуючим напоєм.

Розведення індійського рису доступне кожному: догляд за ним не вимагає багато часу, сил і матеріальних витрат.

У літрову банку помістити 4 столові ложки рису і 10-15 родзинок. Окремо приготувати розчин: 3-4 столові ложки цукру на 1 літр відстояної води, і залити рис. Настоювати два дні. Після цього процідити через три шари марлі в чисту банку.

26-03-3806639_1.jpg

Відціджений рис добре промити проточною водою, відміряти 4 столові ложки на нову порцію і знову повторити попередні маніпуляції.

Порція рідини, яка у вас вийшла - на 2 дні на одну людину.

Рис росте, кількість його збільшується. Зберігати зайвий рис можна в холодильнику, але не більше 5 діб. Лікувальну рідину вживати регулярно, не менше 3 разів на добу, по 100 грамів.

133354867022089200.jpg?rand=04784297753619552

За бажанням, можна пити замість води. Зберігати рідину також в холодильнику під кришкою, не більше 5 діб. Пити лікувальну рідину потрібно протягом одного року, а зміни в організмі відчуєте вже за 3-4 тижні.

Лікувальні властивості рису:

1. Відновлює обмін речовин в організмі.

2. Покращує самопочуття.

3. Альтернатива антибіотикам при захворюванні верхніх дихальних шляхів.

4. Лікує цукровий діабет.

5. Сповільнює розвиток ракових клітин.

6. Очищує слизову оболонку шлунково-кишкового тракту.

7. Знімає наліт при гнійних захворюваннях шкіри.

8. Знижує артеріальний тиск.

9. Лікує атеросклероз.

10. Позбавляє від головних болів на нервовій основі.

11. Створює в шлунку нормальну кислотність.

12. Укріплює, відновлює нервову систему.

13. Розчиняє солі в суглобах.

14. Сприятливо діє при радикулітах - потрібно одночасно пити і натирати шийний відділ хребта, поперек.

15. При безсонні потрібно рідиною протирати вуха і шию - від вух до ключиць.

16. При нежиті промивати ніс.

17. При слабкості в ногах натирати ступні і підколінні ямки раз на добу.

18. Розчиняє каміння в нирках, печінці, сечовому міхурі.

Міняю рис на шоколадку :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось сильно універсальний....якась хрень походу...або властивості сильно перебільшені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось сильно універсальний....якась хрень походу...або властивості сильно перебільшені

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B8%D1%81

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина хворіє від підозр, а виліковується вірою.

Є така притча: людині дали випити звичайної води і сказали, що в ній була отрута - і людина померла.

Особисто мені і моїм дітлахам подобається напій: кисло-солодкий, з бульбашками, добре втамовує спрагу. А ще так приємно пити й вірити, що це дуже корисно і ніякі хвороби нас не здолають :0002: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воду кипячену можна використовувати?

Не пробувала, не знаю. Використовую джерельну або питну з магазину. Спробувала відстояну з-під крану - присмак залишається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...