Перейти до змісту

Демидівка

Bladee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Великий демидівський ставок.карп до речі є непогані екземпляри карась щука.зараз в районі.с.лопавше клюють головані на горох

Опубліковано

Великийдемидівськийставоккарпдоречієнепоганіекземплярикарасьщуказаразврайоніслопавшеклюютьголованінагорох

Опубліковано

Великий демидівський ставок.карп до речі є непогані екземпляри карась щука.зараз в районі.с.лопавше клюють головані на горох

Хєр побєдіш де карп клює, а де карась. В Демидівці явно брак вчителів укрмови.

Опубліковано

Невже так тяжко:

1- який риб клює

2- на що клює

3- на якому ставку краще

4- ціна риболовлі день/сутки і т.д.

Говоріть конкретно, а то *заклюють* ))) :_07:

Опубліковано

зараз в районі.с.лопавше клюють головані на горох

а хрущі у вас там вже є? коли почне голавль на хруща ловитися?

Опубліковано

А конкретніше стуацію про ставок можна надати: ціна питання- день, доба, ліміт риби, батогів.... і т д..

Опубліковано

Невже так тяжко:

1- який риб клює

2- на що клює

3- на якому ставку краще

Говоріть конкретно, а то *заклюють* ))) :_07:

Опубліковано

був я там літом на рахунок плати 50 чи 100гр особисто я неплатив сідаєм дальше від сторожової будкиі все нормально.ловиться там добре карась та карп.Карася я ловив на вбивцю карасів та на поплпвочну вудочку.наживкою були опариші черви та горохова мастирка власного приготування за 1 день я зловив 15кг карася на рахунок карпа трошки складніше маленькі до кілограма клють часто великий карп клює вночі.ловив я на пружину та донку на прижині була також горохова мастирка на гачку жовтий пінопласт кукурудза або горошок консервовані.Бойлів я не використовував бо я їх забувся на бойли з розмови місцевих не так часто клюють.Великого карпа виманюють гороховою дорожкою.

Опубліковано

Минулого року було 100грн!!! А цього року свіжої інформації ще не було, та чи й дають вже ловити в цьому році теж!!!

Опубліковано

кого цікавить свіжа інформація про демидівський став я буду там в суботу....дзвоніть 0954505540 0966012759 буду радий відповісти

кого цікавить свіжа інформація про демидівський став я буду там в суботу....дзвоніть 0954505540 0966012759 буду радий відповісти

Опубліковано

Мені дуже цікаво:

1- який риб клює

2- на що клює

3- на якому ставку краще

5-№ тел власника

БУДЕМО ВСІ ЧЕКАТИ ЗВІТ В НЕДІЛЮ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...