Перейти до змісту

Відеокарти Palit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наскільки я знаю вони прискорюють інтегровану графіку від інтела в 8-10 разів. В мене питання-є материнка ASRock ConRoe1333-D667 з процом DualCore Intel Pentium D 915. Відео інтегровае в материнку. Чи буде приріст відео, чи це буде як звичайна відяха? В конкретному випадку цікавить поєднання з Geforce 210 1 Gb Palit?

Опубліковано

Наскільки я знаю вони прискорюють інтегровану графіку від інтела в 8-10 разів.

Що то за ахінєя? Нічого воно не може прискорити в принципі.

Як тільки ти втикаєш монітор в дискретне відео (зовнішнє) комп починає юзати зовншінє відео.

Вмонтоване - відключається. А якщо і працює, то просто показує (Як ще одни монітор). Який монітор буде активний, таке відео і заюзається.

Опубліковано

Наскільки я знаю вони прискорюють інтегровану графіку від інтела в 8-10 разів.

Що то за ахінєя? Нічого воно не може прискорити в принципі.

Як тільки ти втикаєш монітор в дискретне відео (зовнішнє) комп починає юзати зовншінє відео.

Вмонтоване - відключається. А якщо і працює, то просто показує (Як ще одни монітор). Який монітор буде активний, таке відео і заюзається.

Жень не зовсім, колись читав, що деякі мамки дозволяють, чи то cross чи sli з інтегрованим. Але приросту там декілька відсотків.

Опубліковано

Деякі мамки, особливо в ноутах, вміють динамічно перемикати відяшку, в залежності від задачі, яка запущена. Але то в ноутах, де вихід на матрицю один (або ж на ВГА). А в стац. компах такого не буде, бо інтегрована відяшка має свій ВГА вихід, а дискретна свій )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...