Перейти до змісту

Продам несправний iPhone 3GS 8Gb

MrFirst

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Айфон був залочений під оператора АТсТ, після намагання зробити анлок здох модем (я так вважаю). Вай-фай, блутуз та жпс не роблять. Зараз стоїть якась прошивка 4.0 чи 4.1, айфон мережі не бачить і сам перезагружається. Зовнішній стан на 5-, від зарядного заряджається, сенсор добре робить. В комплекті йде сам айфон, зарядне до ного (нове, з автомобільним зарядним від прикурювателя) ще й на додачу дам накладку до сім-карти, якою намагався розблукувати апарат, але епік фейл.

Ціна - 270 грн.

Усі питання в ЛС. Фото оригінальні.

0d38c868a0df.jpg

=======================

83e14ff1fb61.jpg

=====================================

c6af82e3c923.jpg

===============================

205eb37877ee.jpg

Опубліковано

Ви напевно спочатку повисили модем, а потім пробували понизити?В мене таке було на 3джі айфоні-я поставив модем 06,15, а потім хотів понизити після чого в мене також модем зник, потім мені прийшло на розум знову підвищити, підвищив через redsn0w і все запрацювало.

Опубліковано

Додаткові дані (на фото погано видно):

модель МС555LL/A

Версія 6.1.6.

Серійний номер QR2253NAEDG

На рахунок ремонту - не хочу більш справи мати з айфонами, й так вже більше 100 грн в нього влив, а цей айтюнс взагалі гон Стива Жлобса - одна пісня півтора бакса щоб скачати з нету, відеофайли тільки в мр4... Були б гроші - може й купив собі неверлокера якогось, а так поки що й нокія добре робить.

Опубліковано

100 грн я в нього вложив додатково - це зарядне і картка для розблукування (50 грн), яка не допомогла в цій справі. А так девайс продано, тему можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...