Перейти до змісту

Рейковий автобус і велосипед

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

Чи можна перевезти велосипеда в рейковому автобусі "Луцьк-Львів"?

Вел в зібраному стані, приїхав на велі, купив квиток на рейковий автобус, зайшов з велом, поставив, щоб не мішав, і поїхав до Льовова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж цікавить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зателефонував на 1505, чергова толком не пояснила, але на щастя, був поруч черговий по вокзалу. сказав, що можна: в чохлі і зі знятим одним колесом. але можна і без чохла, домовитись. з провідником

зранку сів на вела і ахнув на вокзал, взяв квиток, почекав поки зайшли всі пасажири, підійшов до провідника, дав квиток, і сказав, що я з велосипедом. заперечень не було. завів вела в салон, поставив у протилежних дверей, якраз помістився на сходинку, стояв на лапці і не хитався навіть.

через 2 год 50 хв я вже виводив вела на перон вокзалу Львів

в квитку був еквівалент шоколадки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдячний за інфу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в квитку був еквівалент шоколадки

Класно, що поїздка вдалася, та ми тут ніби боремося з тими "еквівалентами". Давайте, принаймні, спробуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класно, що поїздка вдалася, та ми тут ніби боремося з тими "еквівалентами". Давайте, принаймні, спробуємо.

розумію, це було лише для того, щоб не шукати посеред ночі чохла (якого в мене немає) :)

а так, інфа про те, що вела можна перевезти в рейковому автобусі (згідно правил: зі знятим колесом і в чохлі), думаю пригодиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь. А що таке рейковий автобус?

возив велосипед у звичайному автобусі. В еталоні, зняті колеса, велосипед в "чохлі" (мішок з автолюкса кілограм на 150 такий собі чехол). І в спринтері їхав правда народу не було багато і водій в мені земляка признав, то вже без чохла і між рядами стояв. Можна і офіційно і не офіційно, аби по-людськи підійти до водія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PA 620Mрейковий автобус виробництва фірми PESA Bydgoszcz SA (Польща), призначений для перевезення пасажирів на малодіяльних приміських маршрутах. Створений на основі рейкового автобуса SA106 (type 214M) для Укрзалізниці.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%81_620M

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

возив велосипед у звичайному автобусі. В еталоні, зняті колеса, велосипед в "чохлі" (мішок з автолюкса кілограм на 150 такий собі чехол). І в спринтері їхав правда народу не було багато і водій в мені земляка признав, то вже без чохла і між рядами стояв. Можна і офіційно і не офіційно, аби по-людськи підійти до водія.

з Ківерець до Львова курсує!!! Прикольна штука! З їздою трасою Луцьк-Львів взагалі не йде в порівняння!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скільки часу на ньому їхати до Львова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...