Перейти до змісту

Тітушки у луцьку!

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хай краще вже на диванах сидять, а то 11 сотня вже відзначилась загарбанням автомобілів екс-президента.

І я за теж, хай би сиділи собі всі на діванах, нащо вообще той цирк весь робити було, ота революція, жили ж собі нормально, майже в маслі купалися, була стабільність, і був в нас Крим, легітимний обраний народом президент, нє млять скучно декому показалося, екстриму напевне захотілося, ото тепер і маєте, дивлячись сьогоднішнє прес інтервю легітимного обраного народом президента, і він пообіцяв вернутися, і наведе він тут ще лад, і покаже він вам всім ще кузькіну мать!!! особливо тим екстрімалом що погано їм жилося, работать надо було а не нюні розпускать шо все погано, власть погана і т.д.

1392448493_viktor-yanukovich.jpg

Опубліковано

Будь ласка, закрийте тему. Питання луцьких тітушок давно забуте.

Саме так, цеж сказав сам сотник диванного майдану!

Опубліковано
Саме так, цеж сказав сам сотник диванного майдану!

Давайте так - сходите на декілька нічних чергувань, а тоді я з вами про щось буду говорити.

А поки що надобраніч.

Опубліковано
І я за теж, хай би сиділи собі всі на діванах, нащо вообще той цирк весь робити було, ота революція, жили ж собі нормально, майже в маслі купалися, була стабільність, і був в нас Крим, легітимний обраний народом президент, нє млять скучно декому показалося, екстриму напевне захотілося, ото тепер і маєте, дивлячись сьогоднішнє прес інтервю легітимного обраного народом президента, і він пообіцяв вернутися, і наведе він тут ще лад, і покаже він вам всім ще кузькіну мать!!! особливо тим екстрімалом що погано їм жилося, работать надо було а не нюні розпускать шо все погано, власть погана і т.д.

пора видихати!!!

BodyLife, те що не всі, так як ви, звикли мірятись своїми революційними п*сюнами. ще не означає, що ніхто, нічого не робить. А комплекс нарциса ще нікого не прикрашав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...