Перейти до змісту

Запитай сантехніка

kot_007

Рекомендовані повідомлення

Привіт. Я практикуючий сантехнік. Якщо вас цікавлять якісь запитання щодо сантехніки - пишіть, я радо відповім. Мої ж послуги можна замовити за телефоном 099 51 01 400. Гарного дня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт. Є така штука

post-5261-0-72067100-1394443317_thumb.jppost-5261-0-18136600-1394443333_thumb.jp

Треба зробити виводи на змієвик. Чи можите Ви таке зробити і скільки то буде коштувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Скільки коштує вирізати старий радянський змієвик, нарізати на ньому різьбу, і поставити новий змієвик?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки коштує вирізати старий радянський змієвик, нарізати на ньому різьбу, і поставити новий змієвик?

Загалом близько 35$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Цікавить заміна вводу води в квартиру (холодна + гаряча). Тобто потрібно пробити отвір в стіні до стояка, вирізати старі труби, на їх місце встановити нові із вхідними блокуючими вентилями. Розводку по квартирі зараз робити не потрібно, лише ввід води. Чи ви таке робите, чи можете порадити до кого звернутись.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Цікавить заміна вводу води в квартиру (холодна + гаряча). Тобто потрібно пробити отвір в стіні до стояка, вирізати старі труби, на їх місце встановити нові із вхідними блокуючими вентилями. Розводку по квартирі зараз робити не потрібно, лише ввід води. Чи ви таке робите, чи можете порадити до кого звернутись.

Дякую.

Здрастуйте!

Авжеж, робимо, уже не вперше.

Центральний стояк коштує 35$,

точка (порізну гаряча і холодна)- 140 гривень,

фільтр - 140 гривень,

вентиль - 140 гривень.

Така робота займає 1-2 дні: день основна робота, наступний день - допрацювання.

Дякуємо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, дякую. З цінами зрозуміло. Тепер цікавить інша сторона питання - перекриття води в стояку та можливі проблеми/наслідки, оскільки я так розумію це все робитсья в обхід ЖЕКу та водоканалу?? Із власного досвіду скажу, що таке мені робили працівники водоканалу практично в центрі міста - для того, щоб зробити аналогічні роботи вони відключили від водопостачання невідомо скільки будинків і при цьому "облазили" надцять каналізаційних люків в радіусі, поки знайшли де можливо перекрити воду. І це "знаючі" люди, які з цим працюють і володіють інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, дякую. З цінами зрозуміло. Тепер цікавить інша сторона питання - перекриття води в стояку та можливі проблеми/наслідки, оскільки я так розумію це все робитсья в обхід ЖЕКу та водоканалу?? Із власного досвіду скажу, що таке мені робили працівники водоканалу практично в центрі міста - для того, щоб зробити аналогічні роботи вони відключили від водопостачання невідомо скільки будинків і при цьому "облазили" надцять каналізаційних люків в радіусі, поки знайшли де можливо перекрити воду. І це "знаючі" люди, які з цим працюють і володіють інформацією.

Це залежить від того, як працюють вентелі водосистеми, які знаходяться в підвалі. Власне кажучи, краще, аби наш майстер приїхав та подивився, бо у кожному будинку по-різному. Наприклад, в будинку на 33-му потрібно було купувати вентиль, який дав змогу перекрити воду, та виконати роботу. Ми не можемо точно Вам відповісти, адже це залежить від Вашого будинку. Зателефонуйте нам (099 62 67 505) та викличте сантехніка, який обов'язково Вам допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...