Перейти до змісту

Потрібна послуга перевірки фотоапарата

rusli4ok

Рекомендовані повідомлення

Потрібна послуга перевірки цифрового фотоапарата.

Ситуація наступна: хочу купити б/у дзеркальний фотоапарат Нікон Д3100, але я в них не дуже розбираюсь. Знайшла підходящий варіант. Чи може хтось підїхати глянути і перевірити фотоапарат (чи нема битих пікселів тощо) бажано сьогодні або на вихідних (за невелику пиво/сік/цукерки або невелику плату) .Чекаю ваших пропозицій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна послуга перевірки цифрового фотоапарата.

Ситуація наступна: хочу купити б/у дзеркальний фотоапарат Нікон Д3100, але я в них не дуже розбираюсь. Знайшла підходящий варіант. Чи може хтось підїхати глянути і перевірити фотоапарат (чи нема битих пікселів тощо) бажано сьогодні або на вихідних (за невелику пиво/сік/цукерки або невелику плату) .Чекаю ваших пропозицій

Варто попросити в продавця декілька тестових фото, на яких можуть проявитись биті/гарячі пікселі. І дивитись ці фото бажано на нормальному моніторі компа, а не на крихітному дисплеї фотоапарата.

Отож, потрібно замовити в продавця буквально три фото: на витримці 1/3сек, 1/60 сек, 3 сек. Всі кадри - в ручному режимі ("М"), з відключеним шумодавом і на мінімальному значенні ISO, і з закритим об'єктивом (кришка - на об'єктиві). Якщо всі три фотографії - чисто чорного кольору, без кольорових точок - це добре.

Більш детальна інструкція тут (наприклад): http://gama.te.ua/testuvannya-na-byti-pikseli/

заодно, по отриманих фото можна перевірити реальний пробіг фотоапарата ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Дякую всім хто відгукнувся =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...