Перейти до змісту

NEED REALLY GOOD ADVICE

Dhany

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Це є мої слова і мій власний досвід. тому що сама в свій час ледве не зробила таку помилку, як ця дівчинка.

Ггг.. я теж тільки недавно поняв, яка файна штука - життя! Just open your eyes :( Стільки в житті позитива, проблема в тому, що ми думаєм "шо так воно має бути і нікуди недінеться" і замічаєм тільки проблеми. Потрібно дивитись ширше. Мені от помогають прогулянки на природі і слухання хорошої музики оцінити цінність того, шо маю :)

П.С. "Всі люди по своїй природі оптимісти"

ага а оптимізм цей пропадає, як тільки ми починаємо жити матеріально. тобто забувтаи про два фактора позитиву, про які писав ти

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ага а оптимізм цей пропадає, як тільки ми починаємо жити матеріально...

1. Несогласний! Ти напевно підстраюєшся під соціум! А в нас люди люблять жалуватись на життя і ходити хмурими! А слова і думки роблять наше життя! Тому треба йти против цього стереотипу нашого суспільства і радуватись, даже маленькому!

2. Матеріально в смислі залежати від грошей? Ти про це?

Опубліковано
1. Несогласний! Ти напевно підстраюєшся під соціум! А в нас люди люблять жалуватись на життя і ходити хмурими! А слова і думки роблять наше життя! Тому треба йти против цього стереотипу нашого суспільства і радуватись, даже маленькому!

2. Матеріально в смислі залежати від грошей? Ти про це?

ні. я не про те. але пояснювати не буду

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...