Перейти до змісту

Новоутворення

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Хочу видалити новоутворення на обличчі ( незнаю папілома це чи бородавка -- воно у мене вже давно) Де в Луцьку це можна зробити якісно і з хорошим косметичним ефектом

post-24225-0-17884900-1393865171_thumb.j

можливо хтось уже робив щось подібне -- підкажіть, будь ласка =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку сходіть до дерматолога на консультацію, і лише після того шукайте косметичний кабінет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так порадьте мені клініку чи салон з хорошими спеціалістами =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так порадьте мені клініку....

Вул. Шевченка. обласна інфекційна лікарня, вхід з двору :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nesterukkk,

На мою думку, найкращою поки-що є "Лісод" у Києві, але це не дешево. Знайомий видаляв там болючу родинку, яка почала розростатись. Це було десь пів року тому. Казав, там дійсно кваліфікована діагностика і хірургія. Він був супер задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ауу.. люди =)

Блять. Cherna-facepalm.gif

Це ж яким лінивим потрібно бути, щоб не змогти відірвати дупу від крісла і піти в поліклініку.

Років з 10-15 тому, я помітив на лівій щоці під шкірою якусь пухлинку. Не на жарт перелякався. Пішов в поліклініку до хірурга. Той подивився, і сказав піти вниз в аптеку і купити бинт, вату, лідокаїн, шприци, та пластир.

Сходив, купив. Ми перейшли в кабінет навпроти хірурга (операційна) і уже через 40 хвилин я йшов додому із заліпленою прластиром щокою. Виявилося, що це була атерома

Через рік чи 2, процедуоу довелося повторити. З тих пір все гуд!!! (Хто мене знає, ніколи не скаже, що мені обличчя двічі різали :) )

Я це до того веду, що якщо нічого страшного - хірург скаже, що і як і куди (до кого) піти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...