Перейти до змісту

Gears of War

PitBoy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
В мене було таке саме.Треба просто нажати ALT+TAB і повернутись до гри.

там про це при установці пише, :) ,і бажано поставити остані апдейди на вінду і нові дрова,обовязково vcredist_x86, google it

Опубліковано

все єто хорошо , но если бы она просто сварачивалась в трей , и ее можно было бы востановить с помощю альт таб, я бы не стал тревожить вас по таким мелочам и просить совета по решению , этой проблемы, но проблема заключаэться в следуэщем, игра вилетаить и закрываиться , без возможности возобновить.

посоветуйте лудше какой то патч или доп компоненты.

ЗЫ Ну а насчёт лицензии, то игра не от 1С (и в ней нет руского перевода) потому что она была привезена из испании. Но она лицензионная.

• 9 місяців потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

не хочу показатись грубіяном но..... мене не хвилює як ти її пройшов :D ! я просто хочу в неї пограти ! краще 1 раз побачити(пограти) ніж

1000000000000 раз почути!

Опубліковано

Гра сподобалась і з радістю поділився б з Вами. Ось тільки закинути інстал-пак чи образ не зможу, так як диск, з якого ставив, був поцарапаний; і один файл (якесь відео з фінальної сцени) так і не інстальнувся (довелось пропустити його під час інсталяції). Завтра спробую заархівувати інстальований варіант гри і перевірити, чи запуститься вона на іншому компі. У разі позитивного результату і, звісно, якщо влаштує такий варіант, то заллю архів інстальованої гри...

Мало не забув: гра дійсно видає помилку - практично відразу після запуску (десь через 1 хв.). У мене на компі ігровий процес без проблем продовжується після натискання Alt+Tab. Але в знайомого (у якого брав цей диск) на ноуті гра вилітає повністю і не "повертається".

Опубліковано

Ну ось хотів залити,а тут на грубість напоровся-прийдеться лити після нового року,якщо якась добра душа не зальє раніше

Опубліковано
Ну ось хотів залити,а тут на грубість напоровся-прийдеться лити після нового року,якщо якась добра душа не зальє раніше

Які ми чутливі... :D

Заливай, а люди тобі дякую скажуть.

Опубліковано

Які ми чутливі... :D

Заливай, а люди тобі дякую скажуть.

давай краще лий! а не сльози розпускати!

Опубліковано

епт! ток демагогію розводить тут ненада! не хоч помогти народові ?! НенадО! інший найдеться ! а впадать в крайності очко лизать тут тобі ніхо не буде! це так обясняю доступно для всіх ;) ! Taurus заливай побистріше якось вже без того роліка обійдемось:)

Опубліковано

Йопти-я вам що трафік з повітря буду робити,я не волшебник,я только учусь-в мене ще кінгс Баунті не дозалите а ви тут зі своїм Гіарсом-залью як зможу,якщо найдеться хтось шустріший то і флаг йому в руки.

Опубліковано
Йопти-я вам що трафік з повітря буду робити,я не волшебник,я только учусь-в мене ще кінгс Баунті не дозалите а ви тут зі своїм Гіарсом-залью як зможу,якщо найдеться хтось шустріший то і флаг йому в руки.

Відкрию тобі друже таємницю, коли заливаєш на ФТП трафік не хаває. (Вихідний трафік в межах міста безкоштовний)

Опубліковано

це ппц! !! ! от якого висновку дійшли! люблять наші однако таке!)

sita29 де ти взявся на мою голову такій розумний:) ти як думаєш мав би я безліміт то писав би тут??

Опубліковано
OMG...якось дивно в мене забирає а в тебе ні..В мене унік аккаунт

Zerotul ти щось наплутав ;) Трафік не їсть коли заливаєш на фтп

Опубліковано
OMG...якось дивно в мене забирає а в тебе ні..В мене унік аккаунт

Zerotul ти щось наплутав ;) Трафік не їсть коли заливаєш на фтп

Ні, коли льєш на фтп все таки пару мегабайтів з’їдає. :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...