Plum Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 00:56 #1 Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 00:56 Застряг на 18 рівні в Порталі. Знищив всі кулемети, енергетичним шаром попав в мішень, ліфт почав рухатись. А далі куди? Як дістатись наверх до кубів? Як з кубом вийти я розумію, кнопка внизу відкриває двері назад, ставиш портал біля кнопки і біля дверей і вуаля... а от як куб взяти?
Morock Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 13:39 #2 Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 13:39 номер ні за що не говоритьце там де тіпа секретна кімната з турелями і енергокулями?
Plum Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 17:31 Автор #3 Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 17:31 Номер на початку кожного рівня на щиті з попередженнями написаний 18 це здається передостанній рівень. Той, де кілька разів потрібно перепригувати через склані бар'єри, над якими енергетичні щити, які не пропускають портали. А потім попадаєш в високу кімнату, де на скляних "підносах" стоять здається три турелі, і енерго-гармата повертається і на всі чотири сторони по черзі стріляє енергокулями, а внизу тіпа вода. Для входу в ту кімнату щит висовується вперед, відкриваючи проход і повертається на 45 градусів, нахиляючись верхом до тебе. Мішень для енергокулі закрита щитом, а кнопка для його відкривання розташована на високій квадратній колоні неподалік від стіни, ліворуч від входу в кімнату. А на стіні навпроти входу дві комірки одна над другою -- в верхній ящики, а в нижній кнопка, яка відкриває в(и)хід. Після попадання в енерго-мішень між входом і тими комірками починає їздити платформа, але з неї я можу запригнути тільки в нижню комірку, до верхньої не допригую. А мені потрібно взяти куб і винести його з кімнати.
Plum Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 22:34 Автор #4 Опубліковано 7 Листопада, 2007 в 22:34 Я вже здогадався як це все потрібно зробити, але поки не встигаю, Не вистачає буквально кілька секунд...
Avatar Опубліковано 8 Листопада, 2007 в 06:58 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2007 в 06:58 На всякий випадок напишу(надіюсь про той рівень що тобі потрібно ): Стаємо на платформу, переїзжаємо і злазимо в кімнатку в стіні. Звідти відкриваємо портал біля тих "дверей", з яких попали в дане приміщення, а інший портал відкриваємо в цій маленькій кімнатці. Жмемо кнопу(відкриваються ті "двері", біля яких відкрили портал), проходимо через портал. Пройшовши, відкриваємо портал на тих дверях, що відкрились і не зупиняючись біжимо до краю зліва від дверей(якщо дивитися на двері). Не зупиняючись на краю, спригуємо на ділянку знизу і в польоті відкриваємо під собою інший портал(один відкритий на дверях). Якщо все робити швидко, то викіне прямо до куба. Можливо є якісь неточності - писав по памяті.
Plum Опубліковано 8 Листопада, 2007 в 09:33 Автор #6 Опубліковано 8 Листопада, 2007 в 09:33 я так і вирішив це зробити, тільки я тратив час на те, щоб відкрити портал на дверях ще з кімнатки з кнопкою, а потрібно було швидше перебиратись до тиж дверей і тільки тоді відкривати портал. Всеодно, дякую!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.