Перейти до змісту

Portal (need help)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Застряг на 18 рівні в Порталі. Знищив всі кулемети, енергетичним шаром попав в мішень, ліфт почав рухатись. А далі куди? Як дістатись наверх до кубів? Як з кубом вийти я розумію, кнопка внизу відкриває двері назад, ставиш портал біля кнопки і біля дверей і вуаля... а от як куб взяти?

Опубліковано

Номер на початку кожного рівня на щиті з попередженнями написаний ;)

18 це здається передостанній рівень.

Той, де кілька разів потрібно перепригувати через склані бар'єри, над якими енергетичні щити, які не пропускають портали. А потім попадаєш в високу кімнату, де на скляних "підносах" стоять здається три турелі, і енерго-гармата повертається і на всі чотири сторони по черзі стріляє енергокулями, а внизу тіпа вода. Для входу в ту кімнату щит висовується вперед, відкриваючи проход і повертається на 45 градусів, нахиляючись верхом до тебе. Мішень для енергокулі закрита щитом, а кнопка для його відкривання розташована на високій квадратній колоні неподалік від стіни, ліворуч від входу в кімнату. А на стіні навпроти входу дві комірки одна над другою -- в верхній ящики, а в нижній кнопка, яка відкриває в(и)хід. Після попадання в енерго-мішень між входом і тими комірками починає їздити платформа, але з неї я можу запригнути тільки в нижню комірку, до верхньої не допригую. А мені потрібно взяти куб і винести його з кімнати.

Опубліковано

Я вже здогадався як це все потрібно зробити, але поки не встигаю, Не вистачає буквально кілька секунд...

Опубліковано

На всякий випадок напишу(надіюсь про той рівень що тобі потрібно :D):

Стаємо на платформу, переїзжаємо і злазимо в кімнатку в стіні.

Звідти відкриваємо портал біля тих "дверей", з яких попали в дане приміщення, а інший портал відкриваємо в цій маленькій кімнатці.

Жмемо кнопу(відкриваються ті "двері", біля яких відкрили портал), проходимо через портал.

Пройшовши, відкриваємо портал на тих дверях, що відкрились і не зупиняючись біжимо до краю зліва від дверей(якщо дивитися на двері).

Не зупиняючись на краю, спригуємо на ділянку знизу і в польоті відкриваємо під собою інший портал(один відкритий на дверях).

Якщо все робити швидко, то викіне прямо до куба.

Можливо є якісь неточності - писав по памяті.

Опубліковано

я так і вирішив це зробити, тільки я тратив час на те, щоб відкрити портал на дверях ще з кімнатки з кнопкою, а потрібно було швидше перебиратись до тиж дверей і тільки тоді відкривати портал.

Всеодно, дякую! <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...