Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

граната в окремому пакеті, всі речі в рюкзаку, а граната замотана окремо, кільце від попередньої гранати не викинуте, а теж в рюкзаку, *рукаліцо* , в любому випадку хтось таки дебіл, або той хто це все не *скинув* відразу після вибуху, або ті, на кого це відео розраховане

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

цікаво,

а хто туди поставив строковиків?

Терещук?

А інакших в нацгвардії нема , контрактників там мало , старих розігнали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото все до чого довела прогаганда безглуздого, егоїстичного презитента + тайні плани кремля зробили своє діло! Всі говорять про подію але не про голосування вчорашнє ніхто, лише тут тільки дехто починає прозрівати як працює владна пропаганда у нас. А на голосуванні вчора навіть Льовочкін голосував за! І весь Опоблок!!! Думаю тут навіть без слів все ясно! Ті придуркі нерозуміють , що візьмуть, захарченкі, гіві, мотороли та плотніцкі скажуть ми помілялісь тепер ми за Україну поперевішують прапора проголосують, а потом скажутьідіті ви накуй ребята ми в Україне но з Россирей и Вадимиром и все путінський план по довгостроковій дестабілізації в Україні починає працювати і Україне уже ніколи не ввійде в ЄС.

ЦЕ надивився зафотожоплених плакатів свободи. Не можуть вони бути нардепами.

Хоча б як мінімум тому що Депутатом може бути обраний громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п'яти років.

А оппо спецом голосував щоб всякі ляшки казали на відповідь а що було в тому законопроекті, та пофіг що там було за нього ж оппоблок голосував. БО він відпочиваючи в найдорожчому отелі, і канєчно думаючи що Україна починається з корови (такі в нього були гасла?) не мав часу читати законопроект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто оппоблок (ригів) мені не відбілив і не відбілить. Я вчора теж прикуїв коли дивився виступи перед голосуванням і бойко сказав що буде голосувати. Я звичайно не виключаю що з ригами домовлялись. але иакож не виключаю що це було спецом щоб ще більше розігріти ситуацію, або підігграти лшякам щоб вони мали чим потім виправдовуватись. тут є 2 варіанти які мають право на життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а викладати свої, власні думки?

мої думки зводяться до такого, людину, яка 31.08.2015 кинула гранату найшли в той же день. А винних в розстрілі взимку 2013 і винних в Іловайському котлу шукають досі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої думки зводяться до такого, людину, яка 31.08.2015 кинула гранату найшли в той же день. А винних в розстрілі взимку 2013 і винних в Іловайському котлу шукають досі.

З такою логікою ти більше похожий на кремлівського агента!!!! ні ж на українця!

Так що геть з українського форуму і туди до себе там де в адресній строці буде ru писати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось так:

Перші емоції після вчорашньої кривавої драми уляглися. Інтернет наповнило відео вчорашніх подій і тепер стало ясно, що Тягнибок має всі підстави отримати від 3 до 5. Але не отримає

Після вчорашніх подій в соцмережах з’явилося кілька магістральних ліній.

Перша: Тягнибок гад і сволоч, бо закликав іти всіх під Раду.

Друга – є нещасний боєць батальйону Січ, який надивився на жахіття фронту і бездіяльність влади і вирішив помститися за все це.

Третя: в усьому винна нинішня влада (це лінія, яку качають прихильники Ляшка і частково Тимошенко та Самопомочі).

Четверта лінія – якби політики не закликали йти на мітинг, то нічого б такого не було. Як би це парадоксально не звучало, але всі ці лінії докорінно неправильні. І неправильні вони тому, що ніхто не бере частину відповідальності на себе, адже в нинішній трагедії винні всі.

А ще ці лінії неправильні через те, що вони направлені не на те, щоб зрозуміти і виправити ситуацію, а на те, щоб позбавити себе когнітивного дисонансу, виправдати самого себе і свою лінію поведінки. І найважливіше – вони неправильні через піар на крові.

Переможцем у цій битві циніків звийчайно ж став Ляшко, який перший і заяву дав, і перший по лікарнях проїхався, і на похорони в Херсон поїде, і сьогодні на сесії почне звинувачувати всіх і вся у зраді.

Але повернімося до тих думок, які бурлять в українському суспільстві. Перш за все я не хочу і не збираюся виправдовувати Тягнибока, але він не винен в тому, що в його рядах був псих, який метнув гранату в міліціонерів. Тягнибок винен в іншому – він винен в тому, що подав приклад цьому хлопцеві, своїми діями він спровокував його до метання гранати.

Які це дії? Щоб далеко не ходити, треба взяти вчорашнє відео і подивитися як Тягнибок разом зі Швайкою б’ють міліціонера битами. Власне за це і потрібно вже сьогодні арештовувати Тягнибока і садити його на кілька років. І всі розмови про те, що посадкою Тягнибока ми тільки піднімемо рейтинг Свободи не мають нічого спільного із викликами, які стоять перед державою. Ніякий рейтинг ніякої політичної сили не ростиме, якщо разом із злочинцями патріотами будуть садити єфремових і штеп.

Тепер щодо “нещасного” бійця батальйону Січ, який метнув гранату.Ніяких сентиментів до нього не може бути. Він убивця і його героїчне минуле – це лише минуле. Не треба взагалі розвивати цю лінію дискусії, бо він має бути найжорсткіше покараний, які б мотиви в нього не були. Місяць тому ми пожаліли Правий сектор, який розстріляв людей в Мукачевому. Якщо ми пожаліємо зараз свободівця, то за пару тижнів нас чекатиме черговий теракт.

Чи винна в усьому тому, що відбулося вчора влада? Частково вона винна. І це треба визнати. Сьогодні ряд політиків почнуть говорити, що якби не пропонували особливий статус Донбасу, то не було б і кривавого зіткнення. Це брехня. Бо і Ляшко, і Самопоміч, і Укроп, і Тимошенко, і Свобода будують свою передвиборчу кампанію на критиці Конституції. І не було б неіснуючого особливого статусу, було б щось інше.

Але вина влади полягає в тому, що вона багато місяців зволікає з реформами і боротьбою з корупцією.

Якби були посаджені все ті ж єфремови, а в країні розпочалися хоч якісь реформи – народ би вірив не тім нісенітницям, які продукує Оксана Сироїд, а тому, що говорить Президент. У битві правда-неправда перемагає не той, хто говорить правду, а той, у кого кращий піар. І тут експерти, очолювані Самопоміччю, поки що переграють АП. А козир в вигляді фрази, що створюється нова ширка – і взагалі крити нічим, окрім того, що ніякої ширки поки нема, а координатором коаліції є Олег Ляшко, який найбільше кричить про ширку.

І останнє. На жаль сьогодні, завтра і післязавтра ми станемо свідками того, як смерть хлопця і сотня поранених стане невичерпним джерелом піару на крові. Але я хотів би попросити всіх тих, хто не є політиком – перш ніж ставати на чиюсь сторону, просто подумайте. Не хапайтеся за емоцію. Вона може не мати нічого спільного з логікою.

ВАДИМ ДЕНИСЕНКО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а викладати свої, власні думки?

мої думки зводяться до такого, людину, яка 31.08.2015 кинула гранату найшли в той же день. А винних в розстрілі взимку 2013 і винних в Іловайському котлу шукають досі.

Не знаю , як там з Іловайськом , але першим прокурором після Майдану був призначений Махніцький , якраз з "Свободи" , 4+ місяці він був на посаді

І найважливіші в розслідуваннях якраз перші місяці , по гарячих слідах . Результати ви знаєте , як і результати роботи Махніцького

Зараз в мене з"явилась думка --- чи не гальмувалося все навмисне якраз свободою ?

А чувака з гранатою ніхто не шукав , його схопили на місці . Яуби йому вдалося втекти звідти , то його знайшли б так само , як і мукачівських ПС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не засильно дпя для однопроцентних ,,палітіческиє опоненти ,,

так шумлять ,шоб їх не забували

то на бойових тачанках катаються з кулеметами ,то гранату кинуть в натовп ,то розтяжку поставлять у Львовів

всерівно виновата влада .

говорячи дипломатичною мовою -дибіли бля.

шоколадний заліз на трактора з таким самим однопроцентним рейтингом :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шоб побачити правду треба дивитися позакулісні ролікі, Яцик пив горілку на день народженні Азарова коли Юля сиділа, а потім кричав Юля, Порох жив за регіоналів добре бо сам в них і був, потім порох рамси попутал з яником і сказал я должен біть лучшим презідентом ніж ти і опоблок то понімал, шо і зара доверія єсу своє бандитское дал, якби це дивно не звучало але юля і самопоміч свобода і ляшко мають інколи спільні корита харчування, потім коли проїзошол майдан порохня зразу включіл свой егоїзм і решил ето мой звездний час, но не тут то било, з'явився ярош з днепра націоналіст ярий, який неходив в плани пєті і петя з ним вступав в мордобой за кулісами майдану, но ітого правда такова ярош реально воює а пєтя лисого ганяє, і тут приходить до пєті іудєй рабєн каламойский, пєтя нєдєлай из себя легетимного виктора, давай мирно вопрос решать бо могу помочь тебе тогда поехать к федоровичу. І петя тогда ну давай Ігорь будем чтот решать ти мне кусочек укрнафты для пиара а я те бесплатно борговие обезательства украинцев тоесть бизнес на укрборге что завязан, и все иудеи договорились так как родние по крови предков своих, но не тут то било и петя решает пусть будет война еще до виборов следующих президентских, нужно потянуть не придпринимать никаких военних стратегий, нужно потянуть за язичок з Мінсками и их соглашениями аби себя показать легитимним демократом і в доверия всем войти і пєтя пока справляється, но всьо вже видно, що тяжко бо іногда бухає і забуває, що лапши на вуха іноді вже забагато буває!

От ти зараз як вчора ті всі клоуни. Про мінські угоди. Хтось з вас чи тих довбойобів скаже мені альтернативу на вчора, сьогодні і завтра.

ЧИ ти підтримуєш ідею йти в наступ? Якщо так ти хоч на 0,0001% усвідомлюєш наслідки наступу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую, в мене є друг дебіл, під час виборів голосував за пороха всім його хвалив, казав нова людина принесе зміни, і йому було пофіг що я йому казав що це стара людина і в політиці давно но всьо же пропаганда затьмарила очі, мав дитину , попав під першу хвилю, йшов таким патріотом, потім вернувся з рукою яка працює уже не так як треба після травми. Учасника не дали допомоги ніякої і я питаю ну де твій порошенко? думаєш я тебе пожалію через те що в тебе голови немає? но він то необразився і каже, що є в тому плюси, що це все його навчило бути мудрішим!

У колеги брат загинув у котлі, а до того була прихильницей пороха, хоча запитував у неї, чому за нього голосуєш, що він зробив для України? То нічого відповісти не могла.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно, то порох винуватий, що почалась війна,

і як казав знайомий з Харькова, то порох винуватий, що крим здали, а коли я почав йому говорити, що пороха вибрали пізніше, "а хіба"

і звичайно всі проивники голосування за пороха, мали 20 000 кращих кандидатур на ті вибори, але не в змозі назвати жодної пристойної.

ото і таких виходить половина чи 2/3 роздумів, мяко кажучи, недалекі.

Я казав і казатиму завжди через пару років вся правда вилізе наружу і після зміни влади в рашці тут в нас сядуть усі нинішні владні патріоти і бандюгани бо не буде вже на, що давити, от тоді й то Україна заживе нормально по європейськи.

орфографія, пунктуація і звязне мовлення відповідають впорядкованості думок.

вроді, тут не було цього

https://youtu.be/Du0uu_KbA5Y

напевно, це не замовлення (не вшивався швиденько, навіщо ще кілька гранат),

просто один радикальний дибіл недомірок, невідає, що творить.

хіба що, він такий дурний, що взяв замовлення, а сам гадав, що за те нічого не буде.

Вивести економіку з тіні забрати олігархічний вплив назбирати 4-5 мільярдів долларів з олігархів і хай порох дасть своє бабло і купити нової техніки нового покоління поставити на кордоні

О Боже, дай нам сили,

ви хоч розумієте, що таке вивести економіку з тіні?

Спочатку в сімейному бюджеті розберіться,

а якщо розумієте, опишіть хоч 10 кроків по виводу з тіні економіки і розпишіть скільки часу на це приблизно треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а викладати свої, власні думки?

мої думки зводяться до такого, людину, яка 31.08.2015 кинула гранату найшли в той же день. А винних в розстрілі взимку 2013 і винних в Іловайському котлу шукають досі.

Що легше ,знайти одну людину з гранатою , чи сотні та тисячі тих, хто лупили з градів ?

Це навіть не Соломону зрозуміло.

Так само, як дуже длбре зрозуміло Свободі ( тим ,хто її очолює) що вчорашні криваві події росіян наприклад лише згуртують навколо Путіна і таким чином Україні лише важче від цього.

Але їм це пофіг, подивіться скільки бабла витратила Свобода на бігборди- може краще на ,,голодних та босих,, солдатів би перечислила?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тільки одного не розумію: Чому порох брехав, що в Контитуції не йтиметься про особливий статус ОРДІЛО (лугандона)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Майдан

11895967_1700924053518741_729293155141259763_n.jpg?oh=8383a627ee9e8d6a0b3cf1f181b09b1e&oe=566476D9

Я тільки одного не розумію: Чому порох брехав, що в Контитуції не йтиметься про особливий статус ОРДІЛО (лугандона)?

А де там сказано про особливий статус ? Там тільки посилання на закон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко: в проекті змін до Конституції не йдеться про особливий статус для Донбасу

Екс-посол США в Украине Стивен Пайфер считает, что принятие изменений в Конституции по части децентрализации, включая предоставление "особого самоуправления" отдельным территориям Донбасса, пойдет на пользу Украине по нескольким причинам.

Больше читайте здесь: http://zn.ua/UKRAINE/payfer-obyasnil-chem-skandalnyy-zakonoproekt-o-decentralizacii-vygoden-ukraine-i-nevygoden-rf-187273_.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрати олігархічний вплив назбирати 4-5 мільярдів долларів з олігархів

Спробуй забери в Луцьку у когось сто гривень спочатку, тоді зрозумієш, що таке забрати 5 міліардів доларів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіче , ти мені покажи це в законі на сайті ВР , а не в змі . Можеш ще з російських щось закинути :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіче , ти мені покажи це в законі на сайті ВР , а не в змі . Можеш ще з російських щось закинути :_07:

Я вже стомився його тут постити. Все рівно ніхто тут його не читає.

Ще раз:

Ані в Законі, ані в проекті змін до Конституції нема й бути не може ніякого особливого статусу для тих районів і «словом не йдеться про особливий статус для Донбасу». Порошенко.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=55812

Проект Закону про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)

читаємо що там пише:

Особливості здійснення місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей визначаються окремим законом

http://zakon4.rada.g...ws/show/1680-18

Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей

Стаття 3. Держава гарантує відповідно до закону недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб - учасників подій на території Донецької, Луганської областей.

Стаття 4. Держава гарантує відповідно до Закону України "Про засади державної мовної політики" право мовного самовизначення кожного жителя в окремих районах Донецької та Луганської областей щодо мови, яку вважає рідною, вибору мови спілкування, вільного користування російською та будь-якою іншою мовою у суспільному та приватному житті, вивчення і підтримки російської та будь-якої іншої мови, їх вільний розвиток і рівноправність.

Органи місцевого самоврядування, місцеві органи виконавчої влади у спосіб і в межах повноважень, що передбачені Законом України "Про засади державної мовної політики", іншими законами України, міжнародними договорами України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, сприяють в окремих районах Донецької та Луганської областей використанню російської та інших мов в усній і письмовій формі у сфері освіти, в засобах масової інформації і створюють можливості для їх використання у діяльності органів державної влади і органів місцевого самоврядування, в судочинстві, в економічній і соціальній діяльності, при проведенні культурних заходів та в інших сферах суспільного життя.

Стаття 7. Держава надає підтримку соціально-економічному розвитку окремих районів Донецької та Луганської областей.

У законі про Державний бюджет України щороку передбачаються видатки, що спрямовуються на державну підтримку соціально-економічного розвитку окремих районів Донецької та Луганської областей. Україна гарантує визначення таких видатків загального фонду Державного бюджету України захищеними видатками, обсяг яких не може змінюватися при здійсненні скорочення затверджених бюджетних призначень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрати олігархічний вплив назбирати 4-5 мільярдів долларів з олігархів

Спробуй забери в Луцьку у когось сто гривень спочатку, тоді зрозумієш, що таке забрати 5 міліардів доларів.

Тим більше , що грошей живих в них немає , гроші в активах , працюють .

Кількадесят мільйонів можна витрусити , але не мільярди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вивести економіку з тіні забрати олігархічний вплив назбирати 4-5 мільярдів долларів з олігархів і хай порох дасть своє бабло і купити нової техніки нового покоління поставити на кордоні там де все змогли відвоювати і все вирішити раз і назавжди або ви йдете в Україну назад або йдіть до свого хуйла, а не то тянуть резіну до того, що вже й скоро путан зробить себе невинуватим і війна там буде вічно, накласти повне ембарго на крим і даунбас і якщо поставити новітню зброю та авіабази поблизу то у наступ ваттота уже боятиметься йти то проситимуться в Україну як миленькі і путан тоді повністю обісреться , а так в нас зараз все робиться таке, що потім буде дуже вигідно хуйлу.

Ясно. А тепер відслідковуй результати такої "діяльності". Якщо ти підеш таким шляхом а цей шлях незаконний. НІякої допомоги з боку заходу не буде. Ти можеш витрясти і сто мільярдів а на них ти купиш кукіш, бо тобі ніхто нічого не продасть бо ти вчиняєш незаконно.

Відразу з параши знімаються санкції і тоді вона з новими силами почне валити і ти вже її не зупиниш ніде. Відвоювати зможеш якщо почнеш тупо палити все к єбєням не дивлячись ні на що. а я к так почнеш дяти параша лтблячись почне знову ж валити і ніхто вже ніхто не буде допомагати бо тут йде дія по бєспрєдєлу. А бєспрєдєльщіків не люблять ніде. Ти це можеш побачити по тому як жмуть парашу бо вона тупо бєспрєлєльнічяє.

Доречі що порох нічого не дає. Він зі своїх бабок на потреби армії дав своїх 300 лямів баксів і не піарився як свякі шавки куплять на 1000 грн щось везуть пацанам і беруть орду журналюг. погодся сума ну піпец яка немаленька. Наперед не пиши мені що він накрав що може виділити. юля і іже з нею накрали не менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кількадесят мільйонів можна витрусити , але не мільярди

Це вже тренд, загроза, що попросять ще. А вони навіть податки часто не платять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порох дав 300 лямів гривень , а не баксів .

300 лямів баксів він би не нашкріб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порох дав 300 лямів гривень , а не баксів .

300 лямів баксів він би не нашкріб

Може перепутав. Читав про це давно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...