Dieselsmart Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 10:00 #1 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 10:00 Підкажіть де можна купити гіпсокартон арочний товщиною 6мм по квадратах, тобто не цілими листками а стільки скільки мені потрібно. А потрібно мені кусок 1,2м на 0,3м.(можливо й іншими розмірами куски аби закрити таку площу) На варшавці в магазинах будівельних частинами продають але такого тонкого в їх нема. Можливо в когось залишки остались забравби, хто що знає по даному питанню підкажіть, на перед дякую.
kentok Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 13:59 #2 Опубліковано 17 Лютого, 2014 в 13:59 Підкажіть де можна купити гіпсокартон арочний товщиною 6мм по квадратах, тобто не цілими листками а стільки скільки мені потрібно. А потрібно мені кусок 1,2м на 0,3м.(можливо й іншими розмірами куски аби закрити таку площу) На варшавці в магазинах будівельних частинами продають але такого тонкого в їх нема. Можливо в когось залишки остались забравби, хто що знає по даному питанню підкажіть, на перед дякую.Рівненська 83, магазин "Будмайстер", В наявності є. тел 28-15-64.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.