Перейти до змісту

Дегустатори коньяка!

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Горілку майже ніколи не п’ю, а от коньяк дозволяю собі інколи по святах. Серед напоїв часто зустрічається Г. рідкісне інколи навпаки, приємні смаки за помірні ціни. От цікаво мені хто і що може порекомендувати з того що пив, ну і приблизні ціни якщо це не наші виробники.

Ну і від себе можу сказати, якщо по 10 бальній системі, то:

Шабо-3

Грінвіч-3

Шустов-5

Закарпатський (скажу зразу, що купував не в магазині а безпосередньо на заводі)-7

Арарат -6

Оквін -7

Тиса-3

Таврія -4

Лесадже-6

Болград-7

Старий Кахети 3*-7, Старий Кахети 5*-6

Борисфен-6

Жан-Жак-4

Коктебель-4

Десна-3

Інформація загальна і зрозуміло, що написано середній показник від мене. Якщо, буде багато цікавих співрозмовників, можемо більш деталізувати індивідуально кожен вид. Можемо і на дегустації збиратись )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за оформлення теми 2 по десятибальній шкалі, від себе.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні два роки стараюсь не експерементувати і вибір лише за Старим Кахетті.

Найкраще з того, що я пив за помірну ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горілку майже ніколи не п’ю, а от коньяк дозволяю собі інколи по святах. Серед напоїв часто зустрічається Г. рідкісне інколи навпаки, приємні смаки за помірні ціни. От цікаво мені хто і що може порекомендувати з того що пив, ну і приблизні ціни якщо це не наші виробники.

Ну і від себе можу сказати, якщо по 10 бальній системі, то:

Шабо-3

Грінвіч-3

Шустов-5

Закарпатський (скажу зразу, що купував не в магазині а безпосередньо на заводі)-7

Арарат -6

Оквін -7

Тиса-3

Таврія -4

Лесадже-6

Болград-7

Старий Кахети 3*-7, Старий Кахети 5*-6

Борисфен-6

Жан-Жак-4

Коктебель-4

Десна-3

Інформація загальна і зрозуміло, що написано середній показник від мене. Якщо, буде багато цікавих співрозмовників, можемо більш деталізувати індивідуально кожен вид. Можемо і на дегустації збиратись )))

Я звичайно вибачаюсь, але це порівнювати НЕМОЖНА! Це зовсім інші групи товару (середня і нижча), Коньяк за 50 грн і за 100 грн.

Це те саме що порівнювати ТМ Saturn та Samsung.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніколи не любив коньяк, а тут спробував справжній Борисфен (здається, 3 зірки), і змінив свою думку. По співідношенню ціна/якість рекомендую. А взагалі любителі коньяку кажуть що у нас більше половини - підробка. Отакі справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за помірну ціну для себе вибрав

Страрий Кахеті

Закарпатський

Таврія

шабо, грінвіч, жан-жак, коктебель - схожі на спіртуган закрашений :(

за помірну ціну для себе вибрав

Страрий Кахеті

Закарпатський

Таврія

шабо, грінвіч, жан-жак, коктебель - схожі на спіртуган закрашений :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 Кахеті. Не те чого хотілося б, але серед легко доступних найкраще. Все інше фактично шлак..

Брав в Криму Шабо, 2 ящика з оптового, саме тому що був дуже хороший і явно не підвальний з магазину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найбiльше подобается Клiнкоф, ще Кахетi пити можна, а взагалi вже краще якесь брендi з дьютiка випити, чим бiльшiсть з того лайна зi списку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, Кахеті вже не той, що був роки 4-5 тому (коли тільки набирав у нас популярність)

за ті ж гроші краще купити, наприклад, бренді Sandeman, вони досить часто акційні продаються

все інше зі списку просто боюся пити. MANJAK11, лайно - це ще м'яко сказано ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблю Courvoisier и Martell.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, Кахеті вже не той, що був роки 4-5 тому (коли тільки набирав у нас популярність)

за ті ж гроші краще купити, наприклад, бренді Sandeman, вони досить часто акційні продаються

все інше зі списку просто боюся пити. MANJAK11, лайно - це ще м'яко сказано ))

согласен, Кахети уже не тот....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vecchia romagna-6

не впечатлил, чесно- хотя уверен что был оригинален. не понравился резкий запах который не уходил даже после длительного стояния в бокале. Сам вкус конешно хороший ароматный но запах понизил оценку. Коньяк который мне передают с Крыма намного вкуснее ))) и цена намного лутше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...