Fedor4uk Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 20:49 #1 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 20:49 Продам на запчастини Lenovo G575 Model 20081. Кнопкою включається, світлодіод світить, турбінка крутиться - на єкрані ніц немає. Екран вроді без пошкоджень, але не бачу точно - бо не вмикається. Мідна трубка що йде до турбіни (не знаю чи під нею проц чи що інше - тепла (вільно тримаю руку). Оскільки по ноутах не спец - відкривав тільки кришку де вінт і память. Диск - 500Gb Hitachi, памяті 2Gb+1Gb DDR3 Samsung. Решта що там є - не знаю. Ціна - ноутами не займаюсь, то не дуже орієнтуюсь. Хай буде 1127 грн. для старту.
Fedor4uk Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 11:14 Автор #2 Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 11:14 Народ, в мене немає ні часу, ні бажання, ні відповідних навиків щоб розбирати його на детальки. Продаю все разом.Я знаю, що реально якщо розібрати по деталях - там виходить значно більше, але якщо я його почну розбирати - то невідомо коли то закінчиться.А так, якщо реально хтось займається ремонтом - можливо його поремонтує і буде готовий ноут на продаж, а якщо ні - тоді пустить на запчастини.Ціну пропонуйте в ПП.
volker78 Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 13:09 #3 Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 13:09 Ничего личного, но промолчать трудно... А ты думал во сколько обойдется ремонт и за сколько его потом можно продать?Его будет выгодно продать так же по запчастям, потому и купить у тебя будет норм за 500-600 грн, если матрица и винт исправны, просто бизнес.ты в игры играешь? там шмот торговцам продаешь дешево, а покупаешь дорого, так что либо так, либо разбираешь сам и продаешь по з/ч, всем нема калы, все заняты
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.