Перейти до змісту

Реанімація Win7 x64

Factory

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

проблема слідуюча: стартує дає вибір загрузки типу команндна строка, беспечний режим і звичайна загрузка

при виборі тлюбого проходить 1 секунда і рестарт і все спочатку

пробував диски 86, 64 пробував відновлення останнього запуску і завантаження - результату круглий нуль

допоможіть, глянув шо в юзера багато спец софту і прочої байди на системному дискудиску

ну і лєнь вкотре ліпити ОС спочатку

Опубліковано

В біосі режим роботи HDD не змінювали? Ще як вірант варто перевірити вінт на беди, недавно стикався з схожою проблемою на ноуті - посипався вінт.

Опубліковано

режим роботи жорстких дисків - IDE або АНСІ...якщо одне то не інше. Інакше - БСОДИ

Також можливо перевірте жорсткий на помилки з під Лайв Сд...

А також при загрузці натисніть F8 і виберіть варіант - Не перезавантажувати систему після помилки - побачите цей БСОД і можна буде далі думати

Опубліковано

поки вирішив ось таким методом 2 варріант відкатив реєстр

Питання до знавців, до куда я відкатив, я так розумію що це типу останнє вдале завантаження ОС?

і чи можна віддавати ноут, бо роблю знайомому хочу щоб наверніка :_08:

режим роботи жорстких дисків - IDE або АНСІ...якщо одне то не інше. Інакше - БСОДИ

Також можливо перевірте жорсткий на помилки з під Лайв Сд...

А також при загрузці натисніть F8 і виберіть варіант - Не перезавантажувати систему після помилки - побачите цей БСОД і можна буде далі думати

проблема слідуюча: стартує дає вибір загрузки типу команндна строка, беспечний режим і звичайна загрузка

при виборі тлюбого проходить 1 секунда і рестарт і все спочатку

Опубліковано

Хочете сказати що нема усіх можливих варіантів при завантаженні вінди по F8 ?..

Бо ввінда сама показує скорочений список при минулому невдалому завантаженніі і без натискання F8 - але то нас не цікавить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...