yuraa Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:29 Поділитися #1 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:29 Украина без налогов – это реальность, все зависит от ТЕБЯ! Нет ни одной бедной страны в мире, которая была бы свободной от налогов! Безналоговые страны вкладывают миллионы долларов в разработку новых технологий, современную медицину, промышленность. В таких зонах происходит строительный бум, происходит молниеносная эволюция, колоссальный прыжок в будущее. Это не миф, а реальность, которую мы с Вами воплощаем в жизнь! Ниже приведены основные принципы нашего движения:1. Отмена всей налоговой системы Украины и введение простой, понятной системы - 5% с продаж и 10% социального налога.2. Отмена ограничений на хождение валют. Расчёты производятся в любой удобной гражданам валюте.3. Отмена акцизов и пошлин. Свободное, без ограничений прохождение товаров и грузов через таможню, полное открытие экономических границ Украины. Таможенный контроль осуществляется только для выявления оружия и наркотиков.4. Земля становится товаром, которым могут владеть и торговать исключительно граждане Украины.5. Полное прекращение государственного регулирования в сфере кредитования.6. Снижение уставного фонда капитала банка до 1 млн. долл. Полная свобода коммерческой банковской системы.7. Гражданин Украины с момента нотариального заявления в уведомительной форме имеет право заниматься любой коммерческой деятельностью, не запрещённой законом, самостоятельно соблюдая санитарные и пожарные нормы, согласно законодательству.8. Передача всех государственных предприятий, с дальнейшей их демонополизацией, в том числе транспортную отрасль, газовую и нефтяную промышленность в Пенсионный фонд для обеспечения пенсионеров и малоимущих слоёв населения.9. Отмена воинской повинности, переход на контрактную армию, сокращённую в 10 раз. Увеличение финансирования милиции.10. Полный переход на платную медицину с адресной материальной поддержкой малоимущих.11. Полный переход на платное образование с адресной материальной поддержкой малоимущих.12. Высший суд, как последняя инстанция, переносится в Лондон, с переходом на прецедентное право.13. Внеблоковость, политика нейтралитета. Это основные тезисы, которые позволят сделать Украину богатой и экономически независимой страной! Особисто мене дана система зацікавила , я впевнений саме це потрібно для нашої країни. Тому, хотів би почути ваші думки, які ж встаки плюси та мінуси даної системи. Наперед дякую за відповіді. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kompolom Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:39 Поділитися #2 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:39 Ну нам не багато потрібно. Платна медицина і освіта в нас і так. З армією теж все гуд, і державне все розікрали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barugan Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:54 Поділитися #3 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:54 не хочеться по кожному пункту йти, бо є і раціональне і трохи брєду....вільний продаж землі- то її скуплять всі олігархи, бо у фермерів грошей маловато. А якщо не буде регулювання кридитного ринка, то там анархія така буде що капець..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:59 Поділитися #4 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 16:59 Підтримаю все крім платної освіти. Середня освіта 100 відс. безкоштовна, вище перша (наприклад 3 шанси для вступу - тобто 3 роки), інші освіти платні, а також поступив - кинув - втратив шанс..Щодо медицини, треба робити страхову, інакше труба. Років 5 назад спілка науковців - економістів України виходила з пропозицією щодо податків, але цю ініціативу нажаль ніхто не слухає.В нашій корумпованій країні це все не вигідно, їм потрібно що б була "мутна" вода. А в прозорій економіці нічого собі не вкрадеш. Треба міняти усіх політиків та виконавчу владу по вертикалі пповністю, аналогічно Грузії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tic-tac-toe Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:23 Поділитися #5 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:23 1. Повний маразм. Пропадуть "державні установи" і всі ті,хто на них працює, адже навіть 10% лише із торгів не задовільнить потребин а виплати з.п. вчителям,лікарям,двірникам, люимому ЖЕКу, призведе до повного занепаду "усього державного" - бред2. Ми живемо в Україні, і я гордий, що маю гривні у кармані, на яких зображені "ікони України" - Т.Шевшенко, Л.Українка,І.Франко та інші. Якщо відмінити конвертацію валюти та пустити у вільний обіг ЛЮБУ іншу валюту - це призведе до неабиякої анархії. Для того,щоб оплачувати рахунки іншою валютою, державі спочатку потрібно її закупити,і не один міліард,а це вже витрати, потрібно забезпечити усі "каси" рештою. - бред3. Відміна акцизів призведе до занепаду вітчизняного виробництва,адже вони будуть неконкурентними зі світовим ринком. Через митницю і так проходить чимало"наркоти і зброї" а із відмінною "митного кордону" держава не буде отримувати мілліарди прибутку, значить не буде з.п. митникам, значить робота у митній службі буде нікому не потрібна, оскільки всі ті роки праці на митних поставх по всіх регіонах,які раніше давали "пАгОнИ",а відповідно +1к до пенсії, ужен афік нікому не будуть потрібні, і Україна вернеться до часів 2000 року - коли заплативши 50у.е. митнику можна було провозити що завгодно, і звільняло від митного догляду. - бред4. Через років 2-3-5 після введення даного закону українське населення збільшиться на 25% міграційних росіян,які любими правдами і не правдами будуть ставати громадянинами України та продавати "живу нафту" по цінам еквівалентним золоту а то і дороще в рази - бред5. Щось схоже було в 2006-2008 коли за "прокол" банки відбирали квартири,машини,любу власність,і суд нічого не міг зробити,так як "держава дало всі права банкам" - бред6. Ну це вже взагалі потрібно бути маразматіком. 1млн.у.е. для банківської установи це нічого,взагалі. у 2007 сам працював на фірмі яка надавала фінансові гарантії на імпорт/транзит в Україну - послуги були дорогими,але і гарантії на "великі суми". Можна повідкривати тьму фірм вклавши 1кк у.е. а завезти товар на 2-3-5кк у.е. банківська установа буде оголошена банкрутом, зате власник заробить в рази. Це також уже було - бред7. чим далі - тим все тупіше. Нотаріальна установа - це "майже" ніщо, вона не буде слідкувати хто ти такий та контролювати твій обіг коштів та чим саме ти займаєшся. - бред8. Ще б додали інвестувати усі кошти у фондові біржі чи в якийсь інший лохотрон. Маразм. Хто в даний момент пенсійний фонд? а ви хочете УСЕ майно передати їм. через 24 години ні коштів,ні майна, нікого. - бред9. Як це ви хочете збільшити х10 разів з.п. працівників міліції, якщо не буде звідки брати кошти державі? Україна не готова до контрактників,але і не варто тримати ту,яка була - бред10+11 - чому я маю стояти в чергах по кілька годин, вислуховувати усі історії бубусь, та сваритися за те,хто в чергу прийшов перший? Спочатку потрібно змінити умови,а вже потім говорити про платну. І питання до ТС - якими коштами буде платити бабуся із пенсією 1280грн ? - бред12. Хто така Лондона і для чого вона мені? в Україні свої закони,своя історія, свої люди, чому якась Лондона має вирішувати моє судове рішення ? щоб щось довести, я буду змушений вивчати анг.мову, їхати до Лондона, там наймати їхніх адвокатів? - бред13. а тепер варто проснутися.Все що написане в 1 темі призведе до руйнування,розкрадання,переселення України протягом 5-10 років.Я живу в Україні, і я люблю свою країну, і ніколи не поміняю на Лондона. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vicit Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:53 Поділитися #6 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:53 Балашовщики, може вистачить? одна друга третя теми, маєте де поговорити про цього генія, навіщо ще створювати теми? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:54 Поділитися #7 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:54 Шановний tic-tac-toe все, що написали і є бредом. Для того щоб зрозуміти топікстартера треба попрацювати в системі державного управління та побачити, що зараз там твориться.Весь ваш коментар зроблений з позиції теперішнього часу, ваше бачення при умові, що всі хто зараз є у керма там і залишиться, зміняться тільки умови, звітси всі палки в колеса. А якщо повне переформутування (як у Грузії), чому б ні. Ви запитайте бізнес, колись знайшов дані, згідно з якими в топ10 держав сплата податків за рік займало від 50 хв. до пару годин, в Україні для цього потрібно СОРОК ТИЖНІВ!!! Кому на фірмі потрібна, наприклад амортизація, я, купив станок і працюю. Якщо є робота я його можу "вбити" за 3 місяці, яке кому діло до цього станка, а зараз я повинен платити за амортизацію цього станка, те саме з авто якщо в аварію потрапили і т.д. Я заплатив податки, придбавши товар, він мій і що я з ним зроблю - моя особиста справа, перед державою я чистий, а не 10 років вести бухгалтерію, як і куди я подів станок-авто-... Аналогічно з іншими пунктами. Щодо землі, так її вже немає, є куча лісів, річок, що закриті парканом, відкрийте очі. В Європі кредити по 4-6 відс., а в нас? Економісти ведуть мову, що реальний курс гриві в районі 4 до 1. Такий як зараз курс до долара вигідний магнатам, що продають на захід метал, хімію і т.д. Все, що кажуть чи пишуть не вірте, одне пишуть, друге роблять. Наприклад, на даний момент вже років 5-7 наш "Континіум" (торгові марки "КОМО" та "WOG") платить в рік 50 млн.грн., а повертають ПДВ на 300 млн.!!! В якій ще країні можна заробити на податках? Зробивши прості податки, уникнути не сплати буде неможливо за умови, що у всіх без винятку буде касовий апарат. Всі, у кого касового апарата немає - працюють незаконно. Все це вже пройдений етап, тільки не внас.П.С. Я не за цього чоловіка, він не перший, хто піднімає такі питання. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 31 Січня, 2014 в 18:12 Поділитися #8 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 18:12 Щоб ідея реально діяла потрібно щоб її підтримували 95% населення держави. У випадку України це нереально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Січня, 2014 в 18:37 Поділитися #9 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 18:37 tic-tac-toe, все, що ти написав - брєд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bandit Опубліковано 31 Січня, 2014 в 20:48 Поділитися #10 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 20:48 ну я в цілому згідний...я собі майже так представляв Україну...тільки я щось незрозумів з пенсійним фондом...доречі Балашова вже давно дивлюсь...жосткий дядька і трохи визиваючий - але таким і треба бути...хороший він психолог в першу чергу))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tic-tac-toe Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 08:09 Поділитися #11 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 08:09 в Україні НІКОЛИ не зникнуть магнати/мілліардери/узурпатори які готові нажитися на звичайному населенні, поки на нас впливає Росія.Звісно,якщо ми відділимося від неї парканом, не буде того маразму який вони нам навязують,можливо і бпоявляться дороги без ям і тендери будуть вигравати "благочесні" фірми, але поки при владі зек тричі судимий у НАС нічого толкового не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.