Перейти до змісту

Система 5.10 Геннадия Балашова

yuraa

Рекомендовані повідомлення

Украина без налогов – это реальность, все зависит от ТЕБЯ!

Нет ни одной бедной страны в мире, которая была бы свободной от налогов! Безналоговые страны вкладывают миллионы долларов в разработку новых технологий, современную медицину, промышленность. В таких зонах происходит строительный бум, происходит молниеносная эволюция, колоссальный прыжок в будущее. Это не миф, а реальность, которую мы с Вами воплощаем в жизнь!

Ниже приведены основные принципы нашего движения:

1. Отмена всей налоговой системы Украины и введение простой, понятной системы - 5% с продаж и 10% социального налога.

2. Отмена ограничений на хождение валют. Расчёты производятся в любой удобной гражданам валюте.

3. Отмена акцизов и пошлин. Свободное, без ограничений прохождение товаров и грузов через таможню, полное открытие экономических границ Украины. Таможенный контроль осуществляется только для выявления оружия и наркотиков.

4. Земля становится товаром, которым могут владеть и торговать исключительно граждане Украины.

5. Полное прекращение государственного регулирования в сфере кредитования.

6. Снижение уставного фонда капитала банка до 1 млн. долл. Полная свобода коммерческой банковской системы.

7. Гражданин Украины с момента нотариального заявления в уведомительной форме имеет право заниматься любой коммерческой деятельностью, не запрещённой законом, самостоятельно соблюдая санитарные и пожарные нормы, согласно законодательству.

8. Передача всех государственных предприятий, с дальнейшей их демонополизацией, в том числе транспортную отрасль, газовую и нефтяную промышленность в Пенсионный фонд для обеспечения пенсионеров и малоимущих слоёв населения.

9. Отмена воинской повинности, переход на контрактную армию, сокращённую в 10 раз. Увеличение финансирования милиции.

10. Полный переход на платную медицину с адресной материальной поддержкой малоимущих.

11. Полный переход на платное образование с адресной материальной поддержкой малоимущих.

12. Высший суд, как последняя инстанция, переносится в Лондон, с переходом на прецедентное право.

13. Внеблоковость, политика нейтралитета.

Это основные тезисы, которые позволят сделать Украину богатой и экономически независимой страной!

Особисто мене дана система зацікавила , я впевнений саме це потрібно для нашої країни. Тому, хотів би почути ваші думки, які ж встаки плюси та мінуси даної системи. Наперед дякую за відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нам не багато потрібно. Платна медицина і освіта в нас і так. З армією теж все гуд, і державне все розікрали;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочеться по кожному пункту йти, бо є і раціональне і трохи брєду....вільний продаж землі- то її скуплять всі олігархи, бо у фермерів грошей маловато. А якщо не буде регулювання кридитного ринка, то там анархія така буде що капець.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримаю все крім платної освіти. Середня освіта 100 відс. безкоштовна, вище перша (наприклад 3 шанси для вступу - тобто 3 роки), інші освіти платні, а також поступив - кинув - втратив шанс..

Щодо медицини, треба робити страхову, інакше труба. Років 5 назад спілка науковців - економістів України виходила з пропозицією щодо податків, але цю ініціативу нажаль ніхто не слухає.

В нашій корумпованій країні це все не вигідно, їм потрібно що б була "мутна" вода. А в прозорій економіці нічого собі не вкрадеш. Треба міняти усіх політиків та виконавчу владу по вертикалі пповністю, аналогічно Грузії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Повний маразм. Пропадуть "державні установи" і всі ті,хто на них працює, адже навіть 10% лише із торгів не задовільнить потребин а виплати з.п. вчителям,лікарям,двірникам, люимому ЖЕКу, призведе до повного занепаду "усього державного" - бред

2. Ми живемо в Україні, і я гордий, що маю гривні у кармані, на яких зображені "ікони України" - Т.Шевшенко, Л.Українка,І.Франко та інші. Якщо відмінити конвертацію валюти та пустити у вільний обіг ЛЮБУ іншу валюту - це призведе до неабиякої анархії. Для того,щоб оплачувати рахунки іншою валютою, державі спочатку потрібно її закупити,і не один міліард,а це вже витрати, потрібно забезпечити усі "каси" рештою. - бред

3. Відміна акцизів призведе до занепаду вітчизняного виробництва,адже вони будуть неконкурентними зі світовим ринком. Через митницю і так проходить чимало"наркоти і зброї" а із відмінною "митного кордону" держава не буде отримувати мілліарди прибутку, значить не буде з.п. митникам, значить робота у митній службі буде нікому не потрібна, оскільки всі ті роки праці на митних поставх по всіх регіонах,які раніше давали "пАгОнИ",а відповідно +1к до пенсії, ужен афік нікому не будуть потрібні, і Україна вернеться до часів 2000 року - коли заплативши 50у.е. митнику можна було провозити що завгодно, і звільняло від митного догляду. - бред

4. Через років 2-3-5 після введення даного закону українське населення збільшиться на 25% міграційних росіян,які любими правдами і не правдами будуть ставати громадянинами України та продавати "живу нафту" по цінам еквівалентним золоту а то і дороще в рази - бред

5. Щось схоже було в 2006-2008 коли за "прокол" банки відбирали квартири,машини,любу власність,і суд нічого не міг зробити,так як "держава дало всі права банкам" - бред

6. Ну це вже взагалі потрібно бути маразматіком. 1млн.у.е. для банківської установи це нічого,взагалі. у 2007 сам працював на фірмі яка надавала фінансові гарантії на імпорт/транзит в Україну - послуги були дорогими,але і гарантії на "великі суми". Можна повідкривати тьму фірм вклавши 1кк у.е. а завезти товар на 2-3-5кк у.е. банківська установа буде оголошена банкрутом, зате власник заробить в рази. Це також уже було - бред

7. чим далі - тим все тупіше. Нотаріальна установа - це "майже" ніщо, вона не буде слідкувати хто ти такий та контролювати твій обіг коштів та чим саме ти займаєшся. - бред

8. Ще б додали інвестувати усі кошти у фондові біржі чи в якийсь інший лохотрон. Маразм. Хто в даний момент пенсійний фонд? а ви хочете УСЕ майно передати їм. через 24 години ні коштів,ні майна, нікого. - бред

9. Як це ви хочете збільшити х10 разів з.п. працівників міліції, якщо не буде звідки брати кошти державі? Україна не готова до контрактників,але і не варто тримати ту,яка була - бред

10+11 - чому я маю стояти в чергах по кілька годин, вислуховувати усі історії бубусь, та сваритися за те,хто в чергу прийшов перший? Спочатку потрібно змінити умови,а вже потім говорити про платну. І питання до ТС - якими коштами буде платити бабуся із пенсією 1280грн ? - бред

12. Хто така Лондона і для чого вона мені? в Україні свої закони,своя історія, свої люди, чому якась Лондона має вирішувати моє судове рішення ? щоб щось довести, я буду змушений вивчати анг.мову, їхати до Лондона, там наймати їхніх адвокатів? - бред

13. а тепер варто проснутися.

Все що написане в 1 темі призведе до руйнування,розкрадання,переселення України протягом 5-10 років.

Я живу в Україні, і я люблю свою країну, і ніколи не поміняю на Лондона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Балашовщики, може вистачить? одна друга третя теми, маєте де поговорити про цього генія, навіщо ще створювати теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний tic-tac-toe все, що написали і є бредом. Для того щоб зрозуміти топікстартера треба попрацювати в системі державного управління та побачити, що зараз там твориться.

Весь ваш коментар зроблений з позиції теперішнього часу, ваше бачення при умові, що всі хто зараз є у керма там і залишиться, зміняться тільки умови, звітси всі палки в колеса. А якщо повне переформутування (як у Грузії), чому б ні. Ви запитайте бізнес, колись знайшов дані, згідно з якими в топ10 держав сплата податків за рік займало від 50 хв. до пару годин, в Україні для цього потрібно СОРОК ТИЖНІВ!!! Кому на фірмі потрібна, наприклад амортизація, я, купив станок і працюю. Якщо є робота я його можу "вбити" за 3 місяці, яке кому діло до цього станка, а зараз я повинен платити за амортизацію цього станка, те саме з авто якщо в аварію потрапили і т.д. Я заплатив податки, придбавши товар, він мій і що я з ним зроблю - моя особиста справа, перед державою я чистий, а не 10 років вести бухгалтерію, як і куди я подів станок-авто-... Аналогічно з іншими пунктами. Щодо землі, так її вже немає, є куча лісів, річок, що закриті парканом, відкрийте очі. В Європі кредити по 4-6 відс., а в нас? Економісти ведуть мову, що реальний курс гриві в районі 4 до 1. Такий як зараз курс до долара вигідний магнатам, що продають на захід метал, хімію і т.д. Все, що кажуть чи пишуть не вірте, одне пишуть, друге роблять. Наприклад, на даний момент вже років 5-7 наш "Континіум" (торгові марки "КОМО" та "WOG") платить в рік 50 млн.грн., а повертають ПДВ на 300 млн.!!! В якій ще країні можна заробити на податках? Зробивши прості податки, уникнути не сплати буде неможливо за умови, що у всіх без винятку буде касовий апарат. Всі, у кого касового апарата немає - працюють незаконно. Все це вже пройдений етап, тільки не внас.

П.С. Я не за цього чоловіка, він не перший, хто піднімає такі питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб ідея реально діяла потрібно щоб її підтримували 95% населення держави. У випадку України це нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

tic-tac-toe, все, що ти написав - брєд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я в цілому згідний...я собі майже так представляв Україну...тільки я щось незрозумів з пенсійним фондом...

доречі Балашова вже давно дивлюсь...жосткий дядька і трохи визиваючий - але таким і треба бути...хороший він психолог в першу чергу)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Україні НІКОЛИ не зникнуть магнати/мілліардери/узурпатори які готові нажитися на звичайному населенні, поки на нас впливає Росія.

Звісно,якщо ми відділимося від неї парканом, не буде того маразму який вони нам навязують,можливо і бпоявляться дороги без ям і тендери будуть вигравати "благочесні" фірми, але поки при владі зек тричі судимий у НАС нічого толкового не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...