Перейти до змісту

Необхідна заміна скла телефону Sony Xperia Z1

Andyxxxx

Рекомендовані повідомлення

Телефону трохи більше місяця. Модель телефону Sony Xperia Z1.

Тріснуло скло, телефон вмикається, екран працює, але сенсор не реагує на дотики.

Особливості:

LCD дисплей не пошкоджений, але найімовірніше він надійно склеєний з сенсорним склом.

Згідно з технічними характеристиками апарат до поломки був захищений від вологи, кришка незнімна, тримається на клею, ймовірно всередині є якісь ущільнення, які можуть пошкодитись при розбиранні апарату.

Хто в Луцьку може виконати ремонт цього апарату? Порадьте хорошого майстра/ надійний сервісний центр.

Цікавить приблизна ціна ремонту, гарантія якості і чи збережеться водонепроникність апарату після ремонту.

P.S. РЕМ-сервіс не пропонувати, сам знаю, що це єдиний АСЦ Sony в Луцьку. Вони стверджують, що у зв'язку з новизною виробу, сенсорів нема в наявності і не постачаються (культурно послали через тиждень очікування).

Заздалегідь вдячний за будь-які поради і пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна самого сенсора від 400 грн, але відділити його від дисплею складно (OGS технологія), весь дисплейний модуль - від 820 грн. Ціна заміни невідома. Можливо, краще продати на дерибан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дима 0997082859

Может возьмется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рем правильно сказав, треба чекати. Можна також шукати в кого накрилась плата в такому апараті, тоді можна купити зборку екран+сенсор і недорого і оригінальну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, краще продати на дерибан.

- не думаю.

Рем правильно сказав, треба чекати.

- я РЕМ ні в чому не звинувачую, це Sony тупить. Телефон дорогий, хотілося б відповідно нормального сервісу від виробника, а не "вибачте, покладіть в коробку, зачекайте може півроку, а може рік, коли ми можливо надумаємо завозити в Україну відповідні комплектуючі".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально.

https://www.youtube.com/watch?v=VO92bk-i-24

Потрібна якісна заміна дисплейного модуля зі збереженням водостійкості після операції. Все зводиться до замовлення відповідних комплектуючих (в мене нема такого досвіду), пряморукості і правильного склеювання корпусу за допомогою клейкої стрічки (Glass Adhesive Sticker for Sony Xperia Z1) типу http://www.witrigs.c...-sony-xperia-z1 . Не впевнений, що будь-який сервісний центр в Луцьку може і хоче це зробити як слід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...