Andyxxxx Опубліковано 30 Січня, 2014 в 11:55 #1 Опубліковано 30 Січня, 2014 в 11:55 Телефону трохи більше місяця. Модель телефону Sony Xperia Z1.Тріснуло скло, телефон вмикається, екран працює, але сенсор не реагує на дотики.Особливості:LCD дисплей не пошкоджений, але найімовірніше він надійно склеєний з сенсорним склом.Згідно з технічними характеристиками апарат до поломки був захищений від вологи, кришка незнімна, тримається на клею, ймовірно всередині є якісь ущільнення, які можуть пошкодитись при розбиранні апарату.Хто в Луцьку може виконати ремонт цього апарату? Порадьте хорошого майстра/ надійний сервісний центр.Цікавить приблизна ціна ремонту, гарантія якості і чи збережеться водонепроникність апарату після ремонту.P.S. РЕМ-сервіс не пропонувати, сам знаю, що це єдиний АСЦ Sony в Луцьку. Вони стверджують, що у зв'язку з новизною виробу, сенсорів нема в наявності і не постачаються (культурно послали через тиждень очікування).Заздалегідь вдячний за будь-які поради і пропозиції.
SilverBlack Опубліковано 30 Січня, 2014 в 12:50 #2 Опубліковано 30 Січня, 2014 в 12:50 Ціна самого сенсора від 400 грн, але відділити його від дисплею складно (OGS технологія), весь дисплейний модуль - від 820 грн. Ціна заміни невідома. Можливо, краще продати на дерибан.
dracepupa Опубліковано 30 Січня, 2014 в 19:04 #3 Опубліковано 30 Січня, 2014 в 19:04 дима 0997082859Может возьмется
Nokian Опубліковано 30 Січня, 2014 в 20:03 #4 Опубліковано 30 Січня, 2014 в 20:03 Рем правильно сказав, треба чекати. Можна також шукати в кого накрилась плата в такому апараті, тоді можна купити зборку екран+сенсор і недорого і оригінальну.
Andyxxxx Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:35 Автор #5 Опубліковано 31 Січня, 2014 в 17:35 Можливо, краще продати на дерибан. - не думаю.Рем правильно сказав, треба чекати. - я РЕМ ні в чому не звинувачую, це Sony тупить. Телефон дорогий, хотілося б відповідно нормального сервісу від виробника, а не "вибачте, покладіть в коробку, зачекайте може півроку, а може рік, коли ми можливо надумаємо завозити в Україну відповідні комплектуючі".
Andyxxxx Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 13:10 Автор #6 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 13:10 Актуально. https://www.youtube.com/watch?v=VO92bk-i-24 Потрібна якісна заміна дисплейного модуля зі збереженням водостійкості після операції. Все зводиться до замовлення відповідних комплектуючих (в мене нема такого досвіду), пряморукості і правильного склеювання корпусу за допомогою клейкої стрічки (Glass Adhesive Sticker for Sony Xperia Z1) типу http://www.witrigs.c...-sony-xperia-z1 . Не впевнений, що будь-який сервісний центр в Луцьку може і хоче це зробити як слід.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.