Перейти до змісту

Продам ніпельні поїлки для домашньої птиці


USATOPBRANDS

Рекомендовані повідомлення

Продам ніпельні поїлки для домашньої птиці - курей, гусей, качок, індиків, перепілок та ін...

Напувати водою домашню птицю використовуючи ніпельні поїлки дуже зручно та практично. На відміну від звичного способу наливання води в кастрюлю чи іншу ємність, це те що ваша домашня птиця буде пити завжди чисту воду, а не воду з тієї ж кастрюлі з випорожненнями, сміттям чи брудом. Як наслідок - птиця хворіє меньше!

Всі поїлки якісні, розбірні, з резиновими прокладками для герметизації. Даю гарантію. Якщо щось буде не так - поверну гроші!

Мінімальне замовлення - 3 ніпелі, ціна за які - 20 грн. Якщо комусь треба більше ніж 3 штуки, то це буде + 7 грн. за кожен наступний.

Отже, можна зробити так як це роблять переважна більшість, але це затратно як по грошах, так і по часу (якось так як на картинці намальовано...Хто захоче копнути глибше про можливі системи - дядько гугл повідає вам де то всьо знайти і як його зробити).

Або ж можна простіше - просто просверлити дирку в кришці 1,5 літрової пластикової бутилки чи 5-ти літрової, вирізати збоку отвір для заливання води і підвісити під стелею. на стіні чи огорожі ніпелем донизу. Як варіант для того, аби в птиці було сухо (оскільки під час поїння декілька капель можуть не попасти до дзьоба) - можна зробити самому краплевловлювач із дна тієї ж пластикової бутилки чи іншої підходящої вам ємності. Я собі зробив так, просто і ефективно)

Всім кому цікаво - пишіть мені в приват і замовляйте :)

Ось такі поїлки можна знайти в інтернеті...

post-10928-0-36873300-1390850204_thumb.j

post-10928-0-20619500-1390850585_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...