Перейти до змісту

Пропоную доставку замовлень з сайту iherb.com


Rafinovana

Рекомендовані повідомлення

17716577.frzktzbn7e.W665.jpg

Iherb.com - відомий американський магазин органічної продукції. В його асортименті: товари по догляду за тілом, вітамінні та інші харчові добавки, продукти харчування, ліки для дорослих і дітей, побутова хімія, засоби для догляду за тваринами. Товари, які ви там знайдете, екологічні, цілком натуральні та не містять шкідливих речовин, яких так багато у продуктах та косметиці на полицях наших магазинів.

Умови наступні:

1. Ціна покупки обчислюється як ціна на сайті плюс 5% плюс 5$/кг в гривнях по курсу приватбанка (вага відправлення вказується справа в характеристиках товару, заокруглюю до 50 г в більшу сторону)

2.Так як це перший збір замовлення тут, пропоную оплатити 50% попередньо на картку, а інші 50% - по отриманню товару.

3. Замовлятиму тоді, коли назбирається повна корзина, доставка 5-8 днів.

З категоріями товарів можете ознайомитись тут: http://ru.iherb.com/Categories

З брендами, представленими в магазині, тут: http://ru.iherb.com/BrandsAZ

Якщо вирішили замовляти самостійно, можете використати код HMW646, щоб отримати знижку в 5 або 10$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу розповісти трішки про деяку продукцію, яку можна замовити, і заодно ознайомити з приблизними цінами (тут дол. по курсу 8,55 грн.)

Jarrow Formulas, Organic, Coconut Oil, 454 g - 103 грн.

_0esh7Rgs1E.jpg

Органічне кокосове масло, харчове, цілком натуральне.

Кокосове масло використовують у випічці та смаженні. По-перше, воно надає стравам легкого аромату смаженого кокоса та золотистого кольору, а по-друге, його жири добре засвоюються організмом і не йдуть у підшкірні відкладення.

Одне із найвідоміших застосувань кокосової олії – маски для волосся. На ніч, або за годину до миття голови рясно нанесіть рідке масло на волосся, обгорніть поліетиленом та рушником. Вже після кількох застосувань видно неймовірний ефект – ви забудете про покупні маски. Волосся виглядає здоровим, блискучим, як після ламінування, перестануть з’являтись посічені кінчики.

Масло м’яко і ніжно знімає навіть стійкий макіяж, не подразнюючи очі. Також ним можна вмиватись, що дуже корисно для шкіри. Для цього нанесіть трохи масла на вологі руки, зробіть легкий масаж обличчя і зніміть залишки вологим теплим рушником. Рафіноване масло при цьому буде пінитись і виконувати роль мила.

Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 200 ml - 63 грн.

mWRgMWrOgCE.jpg

Глибокий ремонт для критично пошкодженого волосся.

Цей реконструктор проникає в саме «серце» проблеми, відновлюючи волосся, пошкоджене засобами для укладки, частим користуванням феном, допомагаючи ламкому і сухому волоссю відновити свій здоровий вигляд. Nutrafix вирішує проблеми, збагачуючи волосся протеїнами, роблячи його товщим і об'ємнішим.

Giovanni, Vitapro Fusion, Protective Moisture, Leave-In Hair Treatment, 150 ml - 61 грн.

0h1G05PMlig.jpg

Догляд за волоссям у вигляді спрею. Унікальне поєднання вітамінів і протеїнів захищають волосся від впливу тепла і хімічних речовин. Наповнює волосся збагаченим протеїном. Не обтяжує. Підходить для всіх типів волосся. Полегшує укладку. Допомагає волоссю, яке постійно "пушиться". Без парабенів, лаурил або лаурет сульфатів, барвників.

Chocolove, Almonds & Sea Salt in Dark Chocolate, 90 g - 33 грн.

WXtlbJYMx2w.jpg

Темний напівсолодкий шоколад з цільним мигдалем і незвичним інгредієнтом – морською сіллю. Сіль не відчувається, а відкриває смак шоколаду, не роблячи його приторним. Подобається усім, хто куштував!

Annie's Naturals, Organic, Ketchup, 680 g - 70 грн.

urAN6E3XNmM.jpg

Здорова їжа може бути смачною – це доказує Annie's Naturals своїм органічним кетчупом. На відміну від наший магазинних томатних продуктів, він не містить штучних барвників, консервантів, загущувачів. Лише органічні помідори з пряною гвоздикою – Вам просто не захочеться вертатись до магазинного кетчупу.

Reviva Labs, Hypoallergenic Mascara, Superlash Black/Brown - 52 грн.

AXXgC3RZzck.jpg

Туш для вій Reviva Labs у чорному та коричневому кольорах. Ідеально збалансований рівень pH, гіпоаллергенна, підходить для тих, хто носить контактні лінзи та просто власницям чутливої шкіри. Добре профарбовує вії без комочків, ідеально для денного, натурального макіяжу.

Physician's Formula, Inc., Eye Booster, 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum, Deep Brown, 0.5 ml - 96 грн.

h1ELutE4nrM.jpg

2 в 1 – лайнер для очей + сироватка для росту вій Physician's Formula зробить неповторний макіяж корисним. Стійкий лайнер темно-коричневого кольору зі зручним пензликом для чітких «стрілок» одночасно живить вії, роблячи їх здоровішими та товщими – перевірено! Продукт підходить для людей з чутливою слизистою, тим, хто носить лінзи та схильним до алергії.

E.L.F. Cosmetics, 4 Duo eyeshadow & brush set - 51 грн.

5qJSjjpye64.jpg

Набір від E.L.F., що складається з 4-ох подвійних тіней для очей та зручного пензля з олівцем. Різні кольори для ненудного макіяжу, легко наносяться та розтушовуються, не скатуються. Олівець достатньо м’який, ніжно наноситься та не розмазується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжую ознайомлювати з товарами на сайті з приблизними цінами по новому курсу:

Every Man Jack, Shave Gel, Sensitive Skin, Fragrance Free, 7 oz (198 g) - 60 грн.

Vd24NfWrjdg.jpg

Гель для гоління для чутливої шкіри «Every Man Jack» допомагає досягти максимальної гладкості і зволоження без усіляких парабенів, фталатів, барвників, лаурилсульфату натрію, і ніколи не тестується на тваринах. Екстракт ромашки заспокоює і зволожує, алое + вітамін Е лікує і захищає, а гліцерин допомагає шкірі утримувати вологу. Запах легкий, ненав’язливий, піна стійка і густа, склад цілком натуральний.

Aubrey Organics, Men's Stock, North Woods After Shave, Classic Pine, 4 fl oz (118 ml) - 100 грн.

GUMdWG_7B08.jpg

Засіб після гоління та для стягнення пор «Aubrey Organics» з чудовим чоловічим ароматом робить шкіру гладкою та дарує відчуття свіжості. Повністю з натуральних інгредієнтів.

E.L.F. Cosmetics, Liquid Eyeliner, Black, 0.17 fl oz (5 ml) - 21 грн.

qgBZzRzHOc0.jpg

Класичний рідкий лайнер від E.L.F. Не розмазується, зручний пензлик для чітких ліній. Нова, ніжна для очей формула, перевірена дерматологами та візажистами – те, що потрібно для безпечного макіяжу.

Physician's Formula, Inc., Shimmer Strips, Custom Eye Enhancing Shadow & Liner, Nude Eyes, 0.26 oz (7.5 g) - 109 грн.

k9GQWnljrNc.jpg

Палета з 9 відтінками тіней для макіяжу в стилі nude від «Physician's Formula» є гіпоалергенною та підходить для чутливої шкіри. Набір дозволяє створювати мейк у трьох кольорових гаммах та використовувати найтемніші тіні як лайнер. Текстура гладенька, з мілким шиммером, тіні добре тримаються, не скатуються. Без ароматизаторів та парабенів, дерматологічно перевірена продукція.

St. Dalfour, Organic, Earl Grey Tea, 25 Tea Bags, 1.75 oz (50 g) - 42 грн.

2gMDR65Jogk.jpg

Класичний чорний чай Earl Grey. Органічний цейлонський чай з ароматом бергамоту у екологічних пакетиках без металевих скоб та інших матеріалів, що псують смак чаю.

Port Trading Co., Pure Rooibos Tea, Caffeine Free, 40 Tea Bags, 3.53 oz (100 g) - 66 грн.

cuHuIg9abWk.jpg

Органічний південноафриканський ройбуш від Port Trading Co. У ньому абсолютно немає кофеїну! Чай має м’який, ніжний смак, є природньо солодким і корисним. Традиційно заварюється 2-3 рази.

Twinings, Assorted Herbal Teas, Variety Pack, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.23 oz (34 g) - 42 грн.

Sqqs7bvmVkY.jpg

20 пакетиків з натуральним трав’яним чаєм різних смаків. Гранат і малина, ромашка, апельсин та кориця, суміш для здорового сну. Виключно трави, ройбуш, фрукти і спеції. Без кофеїну.

Peanut Butter & Co., White Chocolate Wonderful, Peanut Butter Blended with Sweet White Chocolate, (454 g) - 78 грн.

yBYETAooHMw.jpg

Арахісове масло з білим шоколадом від Peanut Butter & Co. – знахідка для ласунів. Тости, булки та фрукти стають з цим маслом легким та смачним десертом. Арахіс не такий солоний, як у пасті, а білий шоколад додає вишуканості смаку. Ідеальний для вегетаріанців, не містить трансжирів та холестерину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корзина вже заповнюється повним ходом, а товарів все більше.

Нагадаю, що окрім косметики і вкусняшок сайт iherb.com продає:

побутову хімію

засоби для догляду за тваринами, корми,

харчові добавки,

засоби ароматерапії,

ліки для дітей та дорослих,

кухонні прибори,

продукцію для дітей,

засоби для схуднення,

спортивне харчування.

Саме тут можна придбати безпечну для здоров'я продукцію з органічних матеріалів, яка не тестується на тваринах, не має складників тваринного походження та таких, що шкідливі для людей і навколишнього середовища.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Увага! До кінця тижня планую зробити останнє замовлення, а тоді йтиму на "канікули", тому раджу поспішити всіх, хто не визначився.

Нагадую умови:

1. Ціна покупки обчислюється як ціна на сайті плюс 5% плюс 5$/кг в гривнях по курсу приватбанка (вага відправлення вказується справа в характеристиках товару, заокруглюю до 50 г в більшу сторону)

2. Оплата 50% попередньо на картку, а інші 50% - по отриманню товару.

3. Доставка 5-8 днів.

Hrx-It5XAew.jpg

З категоріями товарів можна ознайомитись тут: http://ru.iherb.com/Categories

З брендами, представленими в магазині, тут: http://ru.iherb.com/BrandsAZ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...