ineedmoney Опубліковано 25 Січня, 2014 в 21:38 #1 Опубліковано 25 Січня, 2014 в 21:38 Як підключити магнітолу? Зняв з іншої машини. там був ще підключений саб усілок. тому проводка - х"р поймеш. в результати зняв один "перехідник" як на фото - одна сторона в магнітолу - друга під євроштекер чи як воно називається в машину. підключив - 0 реакції. як видно не перехіднику є куча лишніх кабелів відірваних. як правильно підключити, перемотати проводки. може десь є схема. я ніяк не міг найти. магнітола Alpine оригінал.
vaskevi4 Опубліковано 25 Січня, 2014 в 22:19 #2 Опубліковано 25 Січня, 2014 в 22:19 можу підключити, відписав в пп
popskiller Опубліковано 1 Лютого, 2014 в 07:08 #4 Опубліковано 1 Лютого, 2014 в 07:08 Як підключити магнітолу? Зняв з іншої машини. там був ще підключений саб усілок. тому проводка - х"р поймеш. в результати зняв один "перехідник" як на фото - одна сторона в магнітолу - друга під євроштекер чи як воно називається в машину. підключив - 0 реакції. як видно не перехіднику є куча лишніх кабелів відірваних. як правильно підключити, перемотати проводки. може десь є схема. я ніяк не міг найти. магнітола Alpine оригінал.Съездить к автоэлектрику !
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.