Перейти до змісту

терміново потрібна порада по iphone5

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня.така пробема,запропунували iphone5 за смішну ціну! Тел передали з сша ,вроді тел оригінальний,ios 6.1.3 все працює,але коли береш iphone 5 іоs 6.1.3 куплений в нас, вони трохі відрізняються ,прошивкам,вагою,що це за тіло,можливо є 2 варіанта??

Опубліковано

дякую. За пораду,тел реально класна копія ,але там андроід,і косит 99% під ios 6.1.3)) ігри пашуть тількі з андроіда!!! І ціна всього 800грн(

Опубліковано

,вроді тел оригінальний,ios 6.1.3

Як власник Яблукофона не відрізнить такого ж яблукофона від китайфона з андроїдом?

Опубліковано

Як власник Яблукофона не відрізнить такого ж яблукофона від китайфона з андроїдом?

а він уявив що може купити айфон5 за 100 доларів і здоровий глузд - вимкнувся, типова реакція нашого народу, і мрія про безкоштовний сир...

вчи,вчи - одні двійки....

Опубліковано

Та посто його потрібно потикати,от і побачимо чи відразу відрізниш, всі функції однакові,я даже подумав що це 5с !!але він в металі,і версія відпала!!на варшавському ринку такій продається 2800грн,кажуть шо це 5с але середина як в нашому китайці!!

Та посто його потрібно потикати,от і побачимо чи відразу відрізниш, всі функції однакові,я даже подумав що це 5с !!але він в металі,і версія відпала!!на варшавському ринку такій продається 2800грн,кажуть шо це 5с але середина як в нашому китайці!!

Опубліковано

Якби здоровий глузд вимкнувся,сюда би не писавби,купивби мовчкі!!китайській айфон я бачив,клЯцав(продають по 400 грн на варшавці),але таку копію бачив перший раз!

Опубліковано

Якби здоровий глузд вимкнувся,сюда би не писавби,купивби мовчкі!!китайській айфон я бачив,клЯцав(продають по 400 грн на варшавці),але таку копію бачив перший раз!

та я і не про тебе особисто... в мене наприклад теж, років 5-6 тому, знайомий купив "nokia 8800" за 100 у.о., правда з рук без зарядного, і вже подумки порахував що мінімум за 400-450 його продасть.... але, не так сталося,як гадалося... Приніс він до мене свій телефон зарядити (в мене як раз був 8800, куплений в магазині) але його телефон не хотів ні в "стакан" ставати,ні роз'єм для зарядного не підходив :0162: Хоча,якщо телефон взяти в руки,то відрізнити дужк важко

Опубліковано

які б ті копії не були, але все-одно вони залишаються копіями, і коли сам дійсно користуєшся яблофоном то знаєш як відрізнити оригінал

Опубліковано

Тільки зайшовши в меню - про телефон і відразу видно, що перед тобою. Це мабуть копія на МТК 6577, куди цікавіше було б подивитись на копію на МТК 6589 ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...