Jump to content

Пакетне встановлення софта

Recommended Posts

Є задача: поставити на 25 машин однаковий софт. Як це простіше зробити? Хтось юзав спеціалізований софт для цього? Типу, створив пакет, розтавив всі галочкі один раз, а потім тупо запускаєш пакет, і він все робить сам.

Если конфигурация рабочих станций одинаковая, то можно сделать так, настраиваешь на одной станции винду и иже с ним софт, делаешь с машины образ (Acronis True Image, Ghost), еще куча прог есть. а потом плодишь клонов на все остальные станции - 20 мин и станция готова...

Не траба мені такий варіант. ОЕМ ліцензія.

Есть хорошая софтинка AutoIt, пишешь для нее скрипт на установку каждой проги и будет тебе счастье...

D@ve, навіть ліцензійній вінді нічого не зашкодить. я точно не знаю як, але наприклад з того ж евереста комп приходить з віндою і декількома прогами, при цьому коли запускаєш - вимагає введеня ключа вінди...

скоріше всього інтегровані в інстал вінди пакети інших програм...

Не, Зевс. Ти не правий. Спокійніше, коли ти запустив один файлік, і через 2 хв. у тебе уже весь пакет потрібного софта стоїть. :lol:

Що й було зроблено. Кому цікаво - гуглим WinInstall :D

В принципе, Зевс прав, софтовая начинка собранная по кирпичикам понадежней будет трафарета...

• 2 weeks later...

Викладіть будь-ласка AutoIt і WinInstall на ФТП.

Давно шукав шось подібне.

З.І. І інструкцію на російській чи українській мові.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...