Перейти до змісту

Зміни в законах, які повертають Україну в «совок»

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Їм на всіх людей, що на майдані камер не вистачить щоб посадити :)

це не є правильний підхід. в камери підуть найактивніші. інших будуть залякувати і цього цілком достатньо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олігархи думають, що вони голосуючи за такі закони, отримають гарантії якісь. Дуже сумніваюсь, максимум, що вони можуть отримати - це відстрочку. Яник кинув Європу, а їх він одним зубом розкусить. В свій час вони перестріляли усіх донецьких конкурентів і позабирали у них все. "Ларьок з курами гріль" думаю малопривабливий, а от мережа WOG - ласий шматок для Сім'ї, який відберуть рано чи пізно. Так що чекає на них доля Хорошковського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

......не збиратись, іменні сімки...... нема питань: а їм - посилена кримінальна і адміністративна відповідальність керівників всіх рівнів і депутатів за невиконання своїх обов"язків за клоунаду і "відімость роботи"....... Суд Лінча народний започаткувати.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій варіант розвитку подій такий : людям уривається терпець - ялинкович вводить надзвичайний стан, .......США та європа дають миротворців в свою чергу москалія ялинковичу допомагає військами - маємо жопу повну........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїздка з друзями до бані.

banaj_n.jpg

Взято звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людям уривається терпець - ялинкович вводить надзвичайний стан, .......США та європа дають миротворців в свою чергу москалія ялинковичу допомагає військами - маємо жопу повну........

це краще чим якщо майдан просто зіллється. тим більше, не думаю що вся армія буде стояти осторонь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як наслідок їх голосування

байкотування

1. Не купувати товари ТМ "Пан Курчак",

2. Не заправлятись на заправках WOG,

3. Не купувати товарів в ТЦ Там-Там і т. д.

пропоную продовжити список

P.S. Хто проти змінусуйте мене в -5000 і нижче, я не буду проти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iWwyEtEKjic.jpg

Дивлячись на аватарку, підозрюю що ти лише "клавіатурний снайпер".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

байкотування

Тільки от проблема - в місті де я заправляюсь лише дві заправки і ті воговські.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

байкотування

Бойкот вже 1,5 місяці як триває взагалі-то...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

байкотування

Тут і тут кажуть що не голосували

ну х.з... на усіх фото 16 січня Єремєєв і Івахів з опущеними руками. З піднятими не знайшов.

6de26d32f0_preview.jpg 7910b52a25_preview.jpgf2fe82a28c_preview.jpgee1df48086_preview.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут і тут кажуть що не голосували

А тут навіть таке писали... Не забудьте прочитати коментарі людей:

post-69-0-01895400-1391034275_thumb.jpg

Цитата з групи Бойкоту в ФБ:

Чому - Ігор Єремеєв (WOG), Едуард Ставицький (БРСМ Нафта), Параллель (Рінат Ахметов)? Власники цих бізнесів голосували ЗА державний бюджет України 2014 року, За Закони України "Про судоустрій та статус суддів" та "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань".

Судячи з даних сайту ВР, за 3 закони вони проголосували, за інші не голосували проти, а просто вийняли свої картки, тому "відсутні". Після цього йде заява, що була порушена процедура, тому неважливо як вони голосували. Тобто своїх виборців просто мають за дурнів. Коли олігархи/крупний бізнес йде у владу, то вони йдуть туди не з метою щось змінити в країні, а отримати можливість держзакупівель, захистити свій бізнес і т.д. Якби вони хотіли щось змінити, то напевно почали б з того, що платили б офіційну зп людям, а не в конвертах і запровадили б 8-годинний робочий день, а не продовжений на 40 хв. Чому бовдури за таких голосують? Я не знаю відповіді на це запитання. Як правило люди навіть біографій не читають, але ведуться на дрібні подачки.

ну х.з... на усіх фото 16 січня Єремєєв і Івахів з опущеними руками. З піднятими не знайшов.

Ви звідки знаєте в який момент і під час голосування яких законів були зроблені ці фото?

P.S. З цієї революції буде як мінімум один толк - усі побачили who is х..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...