Перейти до змісту

Шукаю аренду звичайної чи авто-вишки на 1 годину

LaMeRiLKiN

Рекомендовані повідомлення

Суть проблеми:

є 1,5 поверховий будинок з димоходом, на якому встановлений кований дашок. Під час вітру цей дашок сильно вібрує, чим створює неприємний шум, особливо вночі, та є опасіння, що його кріплення можуть пошкодити мурованим каналам.

Тому постало питання в тому, як би його звідти вийняти. Нажаль, потрібної висоти драбини чи риштувань не маю, того шукаю послугу у мобільній вишці.

Підкажіть, будь-ласка, контакти робітників, які мають даний інвентар. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сайте были точно контакты "вышек" - поищите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені колись радили фірму БрендБорд, в них вишка є. Послугами правда не користувався то цін не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цены от 140 до 350 грн за час, правда ровно за час никогда не получалось оплатить

кто подешевле - тот на час не поедет, кто подороже, с тем договориться проще..но опять же....пока разложится, пока работу сделает + туда сюда....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт у мене є вишка-тура, в оренду здаю тільки з моєю установко і т.д. для ремонтних робіт (не для штукатурок). скажи висоту.

Орієнтовна ціна по луцьку

Доставка туди і назад 50+50

установка 200

демонтаж 200

за оренду візьму як з бордівця 100 грн/доба

Плюс тим людям що привезуть можеш попередньо домовитись я дам телевон твій і дати бабла і вони тобі поремонтують інструменти в них є всякі, вже з цих робіт я собі не буду брати накруток падружескі.

дзвони 0503781521

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже искал вишку, друг дал номерок, позвонил и через час она била у меня вдома

пол года назад ето стоило мне 150грн за час

если нужен номер пиши приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...