Перейти до змісту

Продам ігровой маніпулятор Геймпад Logitech Rumble Gamepad F510

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а це не мало?

я купив абсолютно новий точно такий же 2 роки назад за 50 грн :)

доречі мега надійний пад, падає буквально кожен день і вже стільки часу ніяких проблем

Опубліковано

а це не мало?

доречі мега надійний пад, падає буквально кожен день і вже стільки часу ніяких проблем

подивіться ціну реальну, logitech ніколи не були дешевими геймпадами. З іншим повністю згідний)

Опубліковано

а це не мало?

подивіться ціну реальну, logitech ніколи не були дешевими геймпадами. З іншим повністю згідний)

Ну я ж не кажу шо в магазині купував)

Просто чувак один продавав, так як йому подарували цей пад на ДН, а він його зовсім не використовував.

Але всеодно, якшо 320 новий то твій б/у десь за 200-250 може і візьмуть, удачі.

Опубліковано

а це не мало?

Ну я ж не кажу шо в магазині купував)

Просто чувак один продавав, так як йому подарували цей пад на ДН, а він його зовсім не використовував.

Але всеодно, якшо 320 новий то твій б/у десь за 200-250 може і візьмуть, удачі.

Якщо один чувак так продав - це не означає, що всі такі) все таки реально потрібно оцінювати речі. До речі, можливо це F310, а це F510, ціна на нього вища. Продаю неспішно.

Опубліковано

новий десь коштує 320-350 грн, але їх уже майже нема. Цей б..в. - відповідно -30%. Тобто 220-240 грн. Це якби з залишковою гарантією. А тут стан 4+, це ще його вживу не бачив(в кожного поняття 4+, 5 і.т.д. свое.), тому я зразу сказав дам 200 грн. Тепер річ не ходова, специфічна, З ціни 315 грн(як за нового), Ви вже спустились до 280, тому і я ставлю меншу пропозицію. Не можна продавати явно б.в. річ за ціною нової, чи точніше сказати -5-10%. Ринок так-сказать.... До слова, я тут на борді Продавав процесор AMD A10. Новий - 1150 грн., я продав за 800. 1150-30%. Хоча мій в користуванні був максимум 1 тиждень. + залишкова гарантія більше 30 міс.....

П.С. Вже мені Ваш F510 не цікавий. Замовив собі іншого..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

новий десь коштує 320-350 грн, але їх уже майже нема. Цей б..в. - відповідно -30%. Тобто 220-240 грн. Це якби з залишковою гарантією. А тут стан 4+, це ще його вживу не бачив(в кожного поняття 4+, 5 і.т.д. свое.), тому я зразу сказав дам 200 грн. Тепер річ не ходова, специфічна, З ціни 315 грн(як за нового), Ви вже спустились до 280, тому і я ставлю меншу пропозицію. Не можна продавати явно б.в. річ за ціною нової, чи точніше сказати -5-10%. Ринок так-сказать.... До слова, я тут на борді Продавав процесор AMD A10. Новий - 1150 грн., я продав за 800. 1150-30%. Хоча мій в користуванні був максимум 1 тиждень. + залишкова гарантія більше 30 міс.....

П.С. Вже мені Ваш F510 не цікавий. Замовив собі іншого..

ціна на новий вища, в районі 400 грн, ви плутаєте напевно із 310, при потребі виложу фото, нова ціна 270 грн, по причині, що я награвся в іграшки, думаю він мені не пригодиться уже.

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...