Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

NCsoft объявила об официальном запуске на территории США и Европы MMORPG Lineage II: Interlude, которая станет связующим звеном между двумя частями легендарной игры - The Chaotic Chronicle и The Chaotic Throne. Для всех подписчиков Lineage II Interlude будет абсолютно бесплатной.

Геймеры смогут посетить локацию Primeval Isle, где их ждут новые приключения. Героям предстоит встретиться с опасными противниками, среди которых окажутся и гигантские тиранозавры. Разработчики также приготовили улучшенную систему дуэлей, новое оружие и артефакты для высокоуровневых персонажей.

Опубліковано
А какой клан выбрать-ето смотря какой ты лвл.

Shillien Oracle 32, граю на енігмі

Ну на 32лвл в норм клан наврятли тебя ктото возьмет,нубских кланов везде хватает :D. Двери в сильные кланы тебе откроется после 68+ лвл ,такчто качайся :D

Опубліковано

Ок, зі шмотками вроді ясно, а як бути зі зброєю? Баферу качатись соло дуже важко. Тут читав статтю, де рекомендували брати дуали і йти вбивати. Що краще для бафера - дуали чи всетаки магічна зброя (посохи там чи книжки)?

Опубліковано

До 40го все елементарно. Маг палка і йти на нежить.

Після 40го дуали якщо бігати будеш в паті, якщо сам то піку якусь. (ставиш моба в рут і бєш пікою а він до тебе не дістає) але це збочення )))

Опубліковано
але це збочення

Ги, це дійсно збочення =) =) =) А де можна найти сильну нежить? Бо са слабких майже не дають опиту.

Опубліковано

на л2сервер х10 есть у кого-то куски на брига шлем или сам брига шлем

У мене є весь сет точений на +4 :D і кускі на бріга щіт

так что со шлемом?

Опубліковано

Откажись от наркотіков, скажи лінєйці НІ. Задрала вона мене нах витер =)

ЗІ Вона стала займати багато часу і місця, я був у розпачі, я не знав як бути далі і що робити. Але я мені було просвітлення... shift+del і всі мої проблеми зникли =) =) =)

Опубліковано
Откажись от наркотіков, скажи лінєйці НІ. Задрала вона мене нах витер =)

ЗІ Вона стала займати багато часу і місця, я був у розпачі, я не знав як бути далі і що робити. Але я мені було просвітлення... shift+del і всі мої проблеми зникли =) =) =)

кул) у меня духу нехватит)

Опубліковано
Але я мені було просвітлення...

:(

Задрала вона мене нах витер =)

ЗІ Вона стала займати багато часу і місця, я був у розпачі, я не знав як бути далі і що робити.

можу дати діск з клієнтом в налічії є С4 і С5 :(

P.S. Voyage Century ніхто не грав? - аля Корсари онлайн :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...