Перейти до змісту

віддам собаку метис різеншнауцера і дворняги в добрі руки

manka

Рекомендовані повідомлення

віддаю власну собаку 7-ми річного віку у добрі руки. собака чудовий охоронець:голосно гавкає, чорна і лохмата. в житті мухи не образила. чудово співіснувала з синочком від народження, допоки в малечі не почалась алергія...собака надзвичайно розумна і добра, знає базові команди. частину витрат покриватиму аж до кінця життя собаки..звуть її Медхен(нім. дівчинка).

post-21538-0-81227300-1389252204_thumb.j

post-21538-0-64240100-1389252209_thumb.j

post-21538-0-95550500-1389252424_thumb.j

post-21538-0-09428400-1389252699_thumb.j

post-21538-0-75596700-1389252770_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чудово співіснувала з синочком від народження, допоки в малечі не почалась алергія...

раптово почалась алергія?

Алергени собаки були ж присутні від народження дитини

ПіСі: Я не медик, але, як на мене, це виглядає трохи дивно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я не писала шо вона раптово почалась просто гостро проявилась і дерматолог сказала собаку забрати. і це пост про собаку а не про здоров'я мого сина. якщо ви шукаєте тут якісь підводні камні- їх немає, якщо звісно вас цікавить собака. а якщо просто поговорити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто шкода собаку... втрачає сім"ю з якою прожила все життя. От і намагалась з"ясувати чи на то є чітка та зважена причина, чи просто "лікар сказав"

На жаль, не маю можливості забрати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені і так важко це робити...але це справді гостра необхідність...і так серце щемить...собака просто чудова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

собака все ще шукає нову сім'ю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собака вже не звикне до нової сім'ї.. Вона буде страждати. Як не хотілось би цього говорити, але тут краще буде безболісна евтаназія. Не подумайте нічого поганого, сам маю собаку і дуже її люблю, але знаю по досвіду деяких знайомих що нічого путнього не буде якщо передасте вже дорослу собаку із сформованою психікою в чужі руки, навіть дуже добрі. Нажаль. Можливо спробуйте знайти інший вихід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

При всій повазі, Kiodinn, в мене на це свої погляди. Собака доросла, і я не вважаю собак, або ж інших істот з душею такими безпомічними і нелогічними..природа завжди продумує все до дрібниць і навіть тварина, що живе в дикій природі і відбивається від стада виживає якщо хоче і може. я не давала життя Медхен і не мені його в неї забирати.. тим більше що вона не становить загрози для суспільства і навіть може додати тої радості у чиєсь життя якої додавала у наше. наразі собака у притулку чекає на стерилізацію(в її віці це дуже рекомендовано оскільки гормональні збої дають свої проблеми). в притулку не найкращі умови тому хотілося б знайти їй все ж таки родину... хоча як я розумію на борді це не реально. хоча наговоритися про це таки тут можна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класний пес, бажаю йому потрапити в гарні руки :g26: (на правах апу теми)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...