manka Опубліковано 9 Січня, 2014 в 07:33 #1 Опубліковано 9 Січня, 2014 в 07:33 віддаю власну собаку 7-ми річного віку у добрі руки. собака чудовий охоронець:голосно гавкає, чорна і лохмата. в житті мухи не образила. чудово співіснувала з синочком від народження, допоки в малечі не почалась алергія...собака надзвичайно розумна і добра, знає базові команди. частину витрат покриватиму аж до кінця життя собаки..звуть її Медхен(нім. дівчинка).
lilechka Опубліковано 9 Січня, 2014 в 08:08 #2 Опубліковано 9 Січня, 2014 в 08:08 чудово співіснувала з синочком від народження, допоки в малечі не почалась алергія...раптово почалась алергія?Алергени собаки були ж присутні від народження дитиниПіСі: Я не медик, але, як на мене, це виглядає трохи дивно
manka Опубліковано 10 Січня, 2014 в 09:02 Автор #3 Опубліковано 10 Січня, 2014 в 09:02 ну я не писала шо вона раптово почалась просто гостро проявилась і дерматолог сказала собаку забрати. і це пост про собаку а не про здоров'я мого сина. якщо ви шукаєте тут якісь підводні камні- їх немає, якщо звісно вас цікавить собака. а якщо просто поговорити...
lilechka Опубліковано 10 Січня, 2014 в 09:14 #4 Опубліковано 10 Січня, 2014 в 09:14 Просто шкода собаку... втрачає сім"ю з якою прожила все життя. От і намагалась з"ясувати чи на то є чітка та зважена причина, чи просто "лікар сказав"На жаль, не маю можливості забрати
manka Опубліковано 10 Січня, 2014 в 09:56 Автор #5 Опубліковано 10 Січня, 2014 в 09:56 мені і так важко це робити...але це справді гостра необхідність...і так серце щемить...собака просто чудова...
manka Опубліковано 5 Лютого, 2014 в 11:22 Автор #6 Опубліковано 5 Лютого, 2014 в 11:22 собака все ще шукає нову сім'ю
Kiodinn Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 11:44 #7 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 11:44 Собака вже не звикне до нової сім'ї.. Вона буде страждати. Як не хотілось би цього говорити, але тут краще буде безболісна евтаназія. Не подумайте нічого поганого, сам маю собаку і дуже її люблю, але знаю по досвіду деяких знайомих що нічого путнього не буде якщо передасте вже дорослу собаку із сформованою психікою в чужі руки, навіть дуже добрі. Нажаль. Можливо спробуйте знайти інший вихід.
manka Опубліковано 19 Лютого, 2014 в 20:09 Автор #8 Опубліковано 19 Лютого, 2014 в 20:09 При всій повазі, Kiodinn, в мене на це свої погляди. Собака доросла, і я не вважаю собак, або ж інших істот з душею такими безпомічними і нелогічними..природа завжди продумує все до дрібниць і навіть тварина, що живе в дикій природі і відбивається від стада виживає якщо хоче і може. я не давала життя Медхен і не мені його в неї забирати.. тим більше що вона не становить загрози для суспільства і навіть може додати тої радості у чиєсь життя якої додавала у наше. наразі собака у притулку чекає на стерилізацію(в її віці це дуже рекомендовано оскільки гормональні збої дають свої проблеми). в притулку не найкращі умови тому хотілося б знайти їй все ж таки родину... хоча як я розумію на борді це не реально. хоча наговоритися про це таки тут можна...
lerov Опубліковано 19 Лютого, 2014 в 20:38 #9 Опубліковано 19 Лютого, 2014 в 20:38 Класний пес, бажаю йому потрапити в гарні руки (на правах апу теми)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.