Перейти до змісту

Підкажіть де краще закупитись оздоблювальними матеріалами.

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Вітаю всіх з Різдвом!

Довгий час мене не було в Луцьку, тепер повернувся і хочу доробити ремонт в будинку.

Хто моніторить ринок оздоблювальних матеріалів та володіє свіжою інформацією, підкажіть, будь-ласка, де гарні ціни і не переплачуючи можна закупитись оздоблювальними матеріалами:

- плиткою на підлогу та стіни

- плиткою на камін

- ламінатом

- дерев"яною вагонкою

- гіпсокартоном

- шпаклівками та клеєвими сумішами

- водоемульсійними фарбами

- шпалерами

Ще цікавить виготовлення меблів на замовлення. Хочу по існуючому каркасу влаштувати вмонтовані шкафи з полицями та розсувними дверима на всю ширину мансардних кімнат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. По плитці - найбільший вибір щоб побачити - Єврокараміка (Карпенка-Карого), тут добре дивитись вибирати, але я купував в Керамік+(пр.Відродження), тут головне домовитись про знижку - робив замовлення на 5 тис. грн. зробили -10%, після того маю постійну знижку -10% вибір теж великий, привозять під замовлення за 3-7 днів. До речі, в них один власник з "Хата ламінату" (пр. Соборності) http://goldenpages.lutsk.ua/hatalaminatu/, особисто не купував, але думаю можна теж знижку отримати :)

2. Гіпсокартон - краще брати польський - наприклад на Варшавці (rigips), знову ж таки роздрібна ціна у всіх однакова, якщо брати одразу об'єм то легко домовитись про знижку + доставку;

3. Водоемульсійки - найбільший вибір - Нова лінія, Епіцентр, Будмайстер (Рівненська), найкраще дивитись на акційні пропозиції, по звичайна ціна як правило одинакова у всіх.

4. Шпаклівки і т.п. - ходові позиції Церазіт, Кнауф, в гіпермаркетах переважно дешевші ніж на базарі, якщо ж щось інше (н-д, польські марки), то на Варшавці може бути краща ціна, особливо зі знижками :) Є ще Центр комплектації Церазіт (в приміщені Пластмасового заводу), якщо брати одразу об'єм то по Церазіту буде хороша ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Дукат Ойл на ківерцівській є склад будматеріалів, бачив там не погану плитку для камінів жаростійку і відносно не дорогу.

По шпаклівках і фарбах також рекомендую краще купувати у великих буд маркетах (Нова Лінія Епіцентр) матеріали не перемерзлі не перебиті дати і більший вибір по ціні якості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю всіх з Різдвом!

Довгий час мене не було в Луцьку, тепер повернувся і хочу доробити ремонт в будинку.

Хто моніторить ринок оздоблювальних матеріалів та володіє свіжою інформацією, підкажіть, будь-ласка, де гарні ціни і не переплачуючи можна закупитись оздоблювальними матеріалами:

- плиткою на підлогу та стіни

- плиткою на камін

- ламінатом

- дерев"яною вагонкою

- гіпсокартоном

- шпаклівками та клеєвими сумішами

- водоемульсійними фарбами

- шпалерами

Ще цікавить виготовлення меблів на замовлення. Хочу по існуючому каркасу влаштувати вмонтовані шкафи з полицями та розсувними дверима на всю ширину мансардних кімнат.

По плиточці звертайтесь до мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...