Перейти до змісту

Порадьте гарного лікаря - ЛОРа

lightman

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, до кого в Луцьку можна звернутись для отримання кваліфікованого діагнозу-лікування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звернувся до Віговського, знаходиться у приміщенні Палацу піонерів. Враження позитивні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звернувся до Віговського, знаходиться у приміщенні Палацу піонерів. Враження позитивні.

Вже колись за Виговского писалось на форумі...

http://board.lutsk.ua/topic/19690-chastnii-lor-vrach-ishu/page__hl__%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9#entry182748

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене теж цікавить.. а то кашель вже задрав ... :_29:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фиговский - три раза у него был,два раза сдирание сумашедших сумм...(вплоть до прописание ненужных гармональных для ребенка 3-4 лет !! )

я б рекомендовал Кобась. Находится на втором этаже инфекционки.. юморной и расказывает и прописывает все по сути. Так как державный врач денег не берет .. но такому просто грех не "оставить".

Живите - ЗДОРОВО!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б рекомендовал Кобась

Кобись. Петро Юхимович. Мій тесть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батько? Тесть 1948 року народження :)

А стоматолог -- його старший брат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, Выговский любит деньги, но...

1. Единственный врач, которого можна вызывать домой в любое время суток. Когда малый заболел, то педиатр на второй день пришла, а Выговский приехал через 40 минут, да, не всегда так быстро, но я такого сервиса не встречал в Луцке.Когда вопрос стоит остро да еще у малыша, то сумма не играет роли.

2. У него есть процедурный кабинет, да, есть и в поликлинике, но у него удобнее, сразу и он под боком, да и аппараты новее.

3. Положительных отзывов больше, чем отрицательных.

4. Он официально берет на себя ответственность, со всеми соответствующими щаписями и печатями. А главное не боится этого.

4. Он профессионал, хоть и любящий бабло, но знает, что делать в экстренных ситуациях и не замкнут только на отоларингологии. Мы пришли к нему со стоматитом, после приема у педиатра, а он заподозрил неладное, и отправил на анализ у малыша нашли мононуклиоз. А участковая домой отправила. Благодаря ему, ему у нас все прошло гладко, вовремя среагировал, даже врач инфекционист похвалил его действия.

Пусть кто, что хочет на него гонит, а я ему доверяю. А что относится к прописям, та прописи любого доктора нужно фильтровать в наше время.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, Выговский любит деньги, но...

1. Единственный врач, которого можна вызывать домой в любое время суток. Когда малый заболел, то педиатр на второй день пришла, а Выговский приехал через 40 минут, да, не всегда так быстро, но я такого сервиса не встречал в Луцке.Когда вопрос стоит остро да еще у малыша, то сумма не играет роли.

2. У него есть процедурный кабинет, да, есть и в полеклинике, но у него удобнее, сразу и он под боком, да и аппараты новее.

3. Положительных отзывов больше, чем отрицательных.

4. Он официально берет на себя ответственность, со всеми соответствующими щаписями и печатями. А главное не боится этого.

4. Он профессионал, хоть и любящий бабло, но знает, что делать в экстренных ситуациях и не замкнут только на отоларингологии. Мы пришли к нему со стоматитом, после приема у педиатра, а он заподозрил неладное, и отправил на анализ у малыша нашли мононуклиоз. А участковая домой отправила. Благодаря ему, ему у нас все прошло гладко, вовремя среагировал, даже врач инфекционист похвалил его действия.

Пусть кто, что хочет на него гонит, а я ему доверяю. А что относится к прописям, та прописи любого доктора нужно фильтровать в наше время.

Раз пішла така п'янка, то методика його роботи - кінські дози антибіотиків. Щодо клієнтської бази, то в ній присутньої доволі багато "крутих" пацієнтів, хоча пішло від нього більше ніж осталось.

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший, або навіть просто порядний лікар ніколи не скаже ,, роби операцію лише в мене, бо інші ......,,

Особливо тоді, коли цю операцію нема жодної потреби робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийом у нього 100 грн.

Процедури відносно нормальні ціни на сьогодні - кварцування+інгаляція і ще одна неприємна процедура горла 55 грн.

Але не сидиш серед бабок пів дня і не слухаєш, як колись було добре а зара гавняно.

ПРийшов на скільки запсианий, зробив процедури, пішов.

Щодо ліків, приписав ліки відповідно до мого діагнозу, конкрентних аптек не пропонував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не занаю,як кому мабуть, ми до нього звертались, як до останньої інстанції і багатьох випадках він нвпаки відміняв антибіотики, що прописали інщі. Але сперечатись не буду, довіряю лише власному досвіду, думка інших мене цікавить тохи меньше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 до Кобися! В малого боліло вухо - пішли в поліклініку біля Цума, лікарша сказала, що все ОК. Прийшли в інфекційну до нього, навіть без лампочки побачив отит і був дуууже здивований компетентністю лікарки з поліклініки! Все розказав, прописав, за пару днів вилікувались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ліків, приписав ліки відповідно до мого діагнозу, конкрентних аптек не пропонував.

Не розумію тільки навіщо було ходити на прийом, якщо ви розбираєтесь які ліки для якого діагнозу?

З.І. питання риторичне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довіряю лише власному досвіду, думка інших мене цікавить тохи меньше.

Мертві взагалі ніяких думок не висловлюють.А здобувати досвід на власному здоров,Ї?

Хіба з метою мати особливу думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

голосую за Кобися

був я у нього з горлом, прописав він мені фігню якусь смердючу горло полоскати, а я на неї забив і пішов по інших лікарях.

і так місяць ходив між лікарями і аптеками, толку - нуль.

в кінці кінців взяв ту шнягу, що мені Кобись прописа, через тиждень все як рукою зняло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Шуруків ( обласна лікарня) не важно чи це батько чи сини іти з мішком грошей треба. Знаю, з власного досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цілому найкращі спеціалісти працюють в обллікарні.Також хороші ЛОРи в дитячій обласній.

Варто побувати у кількох лікарів і тоді картина стане ясніша.

За здоров,я ніяких грошей не шкода, але в першу чергу має бути результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо питання стоїть не гостро, до будь-кого з вищезгаданних. Якщо критичнотерміново - Віговський. Моїх він врятував в 2009 ому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Шуруків ( обласна лікарня) не важно чи це батько чи сини іти з мішком грошей треба. Знаю, з власного досвіду.

30грн за видалення пробок з вух прямо в відділенні(без мед. картки) - це для вас "мішок грошей"? 40грн за консультацію, детальний огляд і виписування ліків - це теж "мішок грошей"?

Зрозуміло, що щось давати треба, але здоров'я важливіше. Суми геть не захмарні.

Ви мені не розказуйте за суми, я лежала 2 тижні, там суми з людей, які поступали, а потім виписувались з трьома нулями були. Аденоїди вирвати чого стоїть і розцінки ДО всі озвучуються.

Я не буду розписувати шо по чем і скільки кому...але скажу одне...краще не попадати, а як попав, то готуйся викладати, хоча так практично скрізь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію тільки навіщо було ходити на прийом, якщо ви розбираєтесь які ліки для якого діагнозу?

З.І. питання риторичне.

Мій діагноз - діагноз встановлений лікарем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я "заядлый" гайморитчик,но НЕ ВРАЧ,сын у меня 2-3 раза в год лежит в инфекционке с проблемами носоглотки.(дай Бог прогуляем,и не один год посещения этой больнички,а то и больше ни когда туда не попадем)

хочу поделиться своими процедурами:

горло:

в чистом виде перекись водорода 6%,через какой то распылитель (у меня бутылочка от горлоспаса) брызгаем на вдохе. Нужно синхронизировать вдох и распыление. 2 раза с утра(с промежутком в 2 часа) и 2 раза вечером (с промежутком в 2 часа)

ноc и уши :

разводим 6% перекись водорода 1 перекиси водорода к 5 воды, и по 5 капель или 2 распыления в каждую ноздрю 4-5 раз в день,ухо - 2 раза в день . До трех недель.

не ждите эффекта с первого дня..но и когда полегчало не останавливайте процедуры..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ніхто не згадує "спеціалістів" з 2-ї міської поліклініки? Один - вічно з алко-душком, а другий - Галицький - гарно лікує, погано виліковує? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...