BodyLife Опубліковано 4 Січня, 2014 в 13:11 Поділитися #1 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 13:11 Чому ми дійсно мало знаєм про Князя Святослава? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Braytner Опубліковано 4 Січня, 2014 в 13:22 Поділитися #2 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 13:22 доведеться історію переписувати. Він був останім слов'янським князем. Після нього відбувся перехват влади. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomaL Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:20 Поділитися #3 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:20 Ну і шо? Що ТС хоче нам донести цим роликом?Напевне те, що історію пишуть люди, і змінюють її під себе теж люди. Для кожного покоління, верстви населення, для людей які заселяють той чи інший регіон, займають ту чи іншу нішу у суспільстві історія трактується по своєму. Та навіть зараз бачення історії у нас своє, а у росіян, наприклад, своє. Думаю, ніколи не будемо ми знати що там було насправді поки не придумаємо спосіб там побувати, і то, напевне, та машина, яка дасть нам змогу це зробити, нас надурить, бо придумана буде теж людьми. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:34 Поділитися #4 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:34 Схоже на вброс для шукання потаємного змісту, там де його нема. borec - він такий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:43 Поділитися #5 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:43 македонский щенок ))дякую далі не слухав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:56 Автор Поділитися #6 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:56 Я хотів цим відео сказати, що ви всі такі патріоти, за рідну неньку Україну, а своєї історії в дійсності не знаєте, зате знаєте багато всього іншого, як і про того македонського. І тому, хто не знає свого минулого - в того не має майбутноьгоІ І саме основне, це те, що ми ніколи не були рабами, як принято зараз рахувать, і всі кажуть, що ми завжди комусь прислужували, і не даром в козаків написи що "рабів до раю не пускають" Ось і відео файне! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:45 Поділитися #7 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:45 BodyLife, а чого так мілко копаєш? Давай про полян. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:47 Автор Поділитися #8 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:47 BodyLife, ти язичник?ніBodyLife, а чого так мілко копаєш? Давай про полян.на все свій час.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomaL Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:48 Поділитися #9 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:48 Я хотів цим відео сказати, що ви всі такі патріоти, за рідну неньку Україну, а своєї історії в дійсності не знаєте, зате знаєте багато всього іншого, як і про того македонського. І тому, хто не знає свого минулого - в того не має майбутноьгоІ І саме основне, це те, що ми ніколи не були рабами, як принято зараз рахувать, і всі кажуть, що ми завжди комусь прислужували, і не даром в козаків написи що "рабів до раю не пускають"А ти свою історію звідки знаєш??? З книжок, правда? А жив би ти на років 50 раніше - історія твоя була би інша. І не важливо, яку історію ти вважаєш за істину, Наполеон все-одно пішов-би на Москву, Титанік потонув-би і Гітлер не став-би активістом Грін-пісу. Історія незмінна, міняється її інтерпретація. Я теж дуже хочу вірити, що наші предки були самі круті (сильні, чесні, справедливі, сміливі, величні), і я вірю в це. Але я також розумію, що історія це сукупність фактів і подій за певний час, і як би сильно я не вірив в те чи інше, ці факти і події вже відбулися, і віра моя їх не змінить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:58 Автор Поділитися #10 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 16:58 А ти свою історію звідки знаєш???та мені тут Корчинський був заплатив 9000 грн, за те, щоб я місяць про Святослава розповідав! І тому мені історія правдива там, хто більше заплатить! Заплатиш ти 10000грн, буду пр євреїв розповідати, що це богоізбраний народ і все таке інше!"Родина- там где задница в тепле, и ты лучше меня это знаешь" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 4 Січня, 2014 в 17:11 Автор Поділитися #11 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 17:11 BodyLife, скільки тобі років і скільки ти мав в школі по історії? Не сприйми це за образу, просто цікаво. Давай зустрінемося, за чашкою чаю, поспілкуємося, хочу поглянути на тебе з ким спілкуюся! не сприйми це за якийсь виклик, просто хочеться побачити і поспілкуватися, дійсно з розумною людиною, можливо і чогось навчить мене, можливо і я в чомусь помиляюся!? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 4 Січня, 2014 в 17:23 Автор Поділитися #12 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 17:23 BodyLife, приходь на бордо-здибанку, то побачиш багатьох активних учасників цього форуму. так я активних і так знаю і бачив багатьох та я якось не люблю шумні такі місця, давай десь зустрінемося самі, і поспілкуємося самі, щоб ніхто не мішав, а тож на борд-здибанці кожен захоче щось своє сказати, бо ж скільки людей стількі ж і думок.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 4 Січня, 2014 в 17:42 Поділитися #13 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 17:42 Степень недоказуемости истории тем больше чем дальше в века вы углубляетесь и чем больше сторон было вовлечено в событие.Так что харе бить себя пяткой в грудь с криком что я один такой знаю истинную историю, только если вы не Дункан Маклауд или не умеете делать квантовые скачки во времени. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
hud Опубліковано 4 Січня, 2014 в 18:07 Поділитися #14 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 18:07 А ще один "розумний" дядько казав, що латина пішла від "великого и могучего" руського язика. див. з 19 хв. і обсирає америкосів, хоча його земляки живуть в г..вні. Якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 4 Січня, 2014 в 18:26 Поділитися #15 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 18:26 Чому ми дійсно мало знаєм про Князя Святослава?А чому ми дійсно мало знаємо про Івана Протребенька II ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomaL Опубліковано 4 Січня, 2014 в 18:38 Поділитися #16 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 18:38 Які ше поляни? З скіфів і трипільської культури тра починати.Мілко плаваєте))). Я тут парюсь над питаннями - яка ж все таки смілива була та тварюка, яка перша вилізла з води на землю і чи були Адам з Євою мавпами? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 12 Січня, 2014 в 08:31 Поділитися #17 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 08:31 По історії дійсно багато питань.Істини ми точно навряд чи взнаємо.Але є багато нестиковок,які ставлять під сумнів те,що ми вчили в школі.- Наприклад на одному з нумізматичних форумів,я читав обговорення монет епохі Дмітрія Донского.На них викарбувано Князь Дмітрий-хан Тохтамиш.При чому карбування зроблено як слов'янськими письменами так і тюркськими.- На куликовому полі немає ніяких доказів битви.- В орді Батия були хлопці з оселедцями,русяві і синьоокі.Монголів( вузькооких,кривоногих,низеньких) не було навіть близько.- орду Мамая називали дружиною,а військо Дмитра Донського називали ордою.- В Монголії немає і не було ні руди ні металу, ні спеціалістів по металу.З чого ж вони робили зброю і обладунки?- НІяких документів,рукописів,малюнків в Монголії не знайдено про велику війну.- На території Русі не залишилось ніяких слідів перебування іншої культури- Під час так званого іга на русі було збудовано чи не найбільше православних храмів і монастирів.- Хани писали свої накази словянською мовою- Мамая в деяких літописах називають елліном,тобто греком або християнином.(згадаємо козака Мамая).Це прозвище козацьке,яке значить мамкін син,як Батий означало батя,батько,старшой).- Європейці називали татарами військових при руських царях.- Чінгіз Хан означає Великий хан,це не ім'я. То що це за людина?- В ті часи нормою вважалось розмовляти на слов'янській та тюркскій мовах(Навіть гетьман Хмельницький ще володів тюркською).Ну писати можна багато.Але це тільки маленька частка нестиковок в історії,яку нам дають,яку писали німці.А міф про іго-це те ж саме,що зараз нам говорить Азіров.Чому бідні? Бо винуваті папєрєднікі.Так само Москва прикривала свої грабунки і знищення народу монголо-татарським іго. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 12 Січня, 2014 в 15:51 Автор Поділитися #18 Опубліковано 12 Січня, 2014 в 15:51 Але є багато нестиковок,які ставлять під сумнів те,що ми вчили в школі.http://www.youtube.com/watch?v=DBBeHYJ858o Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
david Опубліковано 20 Січня, 2014 в 16:24 Поділитися #19 Опубліковано 20 Січня, 2014 в 16:24 Ну і шо? Що ТС хоче нам донести цим роликом?А ще один "розумний" дядько казав, що латина пішла від "великого и могучего" руського язика.таки да Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
david Опубліковано 23 Січня, 2014 в 13:29 Поділитися #20 Опубліковано 23 Січня, 2014 в 13:29 таки даУгрофін детектед.что бы что то / кого то "дэтэктэд", необходимомо иметь мало-мальскую меру разумения происходящих взаимообусловленных и вложенных процессовмир Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.